• 2816
    bu kira konusu şark kurnazlığından başka bir şey değil.

    bi kere bu stadyum yapılmadan önce rahmetli özhan canaydın'ın özellikle üzerinde durduğu konu yaklaşık 68 milyon dolar tutan ali sami yen kirasından gsgm vazgeçecekti. üstelik biz bu yeni statta da kira ödemeyecektik. böylece hem asy arazisinden çıkmamız bize bir avantaj katacaktı borçtan kurtularak hem de yeni dönemde kira gideri olmadığı için ekstra masraf olmayacaktı.

    bizim için durumu dengeli hale getiren en önemli konulardan biriydi bu kira konusu. şimdi ise bakan çıkmış şark kurnazlığıyla 1 milyon dolar verse çok mu diyor. isim hakkından da pay vermeliymiş. sayın bakana söylüyorum yeni turnikeler de takıldı. iki tur da devlet dönsün haftada bi kere. koparabildiğinizi koparırsınız böylece.

    şark kurnazlığı başka bir şey değil. koparabildiğimizi koparalım hesabı. bir de ajitasyon yapmış doğuya tesis yapıyoruz diye. la sanki bütün tesisler galatasaray'ın vereceği 1 milyon dolara kalmış. fenerbahçe'de stadyumuna isim hakkı aldı tribün tribün, beşiktaş aldı, trabzon yeni stadyum yapacak onlar da alacak muhtemelen. ama şimdi galatasaray yönetimi böyle acizken tabi gelir vurur o da pilava kaşığını.

    şark kurnazlığı başka bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın