resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1565
    bunca zamandır dünya'nın pek çok yerinde futbol takımları sahaya küçük çocukların ellerinden tutarak çıkar. hepsi de gayet usludur o çocukların, şımarıklık, mızmızlık yapan olmaz, efendi efendi abilerinin ellerinden tutup çıkarlar sahaya, sonra da koşarak geri dönerler. servet'le ne alakası var abi diyorsanız, durun şimdi bağlıyorum.

    18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi futbolcular koridorda sahaya çıkmak için beklerken, yalnızca 1(bir) çocuk ağlıyor koridorda dehşet içinde. bir kız çocuğu. diğer hepsi mutluyken, futbolcuların elinden tutmuş heyecanla bekliyorken, sadece o kız ağlıyor çaresizce. galiba dünyada da ilktir. o çocuğun yanında kim var tahmin edin? evet. servet çetin var.

    bi hayal edin.

    kız yanında servet'i görünce dehşetler içinde ağlamaya başlıyor. servet susturmaya çalışıyor ama nafile. kız devam ediyor ağlamaya.
    fırat aydınus topu falan veriyor al oyna diye, işe yaramıyor. en sonunda servet kucağına alıyor kızı, "ağlama bak şimdi oraya çıkacaz" diyor. bunu duyunca kız biraz yatışıyor. "senin adın ne" diyor servet. kız duraklayıp "simge" diyor. öpüyor sonra servet kızın ismini tekrarlayarak. ve diyor ki;

    - ooh ne güzel kokuyor lan.

    ulan servet. nasıl güldüm belli değil. dünyada ilk kez bi çocuk ağlıyor maça çıkacakken, o da senin yanında. oy dağlar.

    not: ligtv'nin bir videosunda izledim bu olayı. insider mısın abi sen demeyin sonra. hmmffs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın