• 2
    haftalardır oynadığımız maçlardaki kadrolardan farklı 4 adam geldi bu maça. captano'un da şansından mıdır nedir kadroları ben yaptım ama onun takımına yazdığım adamların 4er ciğeri çıktı amk. kavazli baya bildiğin figo. sağ kanattan oyun kurmalar, ters toplar, uzak direk dibine goller, üstüne bir de savunmaya yardım... barış denen arkadaşı da javed'in tavsiyesiyle savunmaya diye verdik adamın kaç gol attığı belli değil. cassio lincoln de aylardır top oynamıyorum deyip sakatlıktan dönen hierro gibi kaldığı yerden devam etti.

    bizim takıma gelen eg2203 de maçtan önce takımın lorik cana'sı olurum demişti, harbiden de gerek tekmeye kafa sokmasıyla gerekse kaleye giden şutu kulak memesiyle kontrol etmesiyle lorik cana'dan izler sundu ve bir kaç topu rakibe verip gol yedirerek de lorik cana adına yapılabilecek ne varsa yaptı helal olsun. :)

    her şeye rağmen maçtaki farkı yaratan temel unsur, ciğerlerine en çok güvendiğim 2 adam olan kj ve hagi'nin maç boyu toplam 44,3 metre koşmuş olmalarıdır. hücumda cidarre1905 ile yalnızları oynadık sayelerinde. kj'nin iki ayağı birden sakattı kabul ama maç öncesi dolma yemek noluyo be hagim :(

    captano da maç içinde herkesi kullanıyor, dizilimi değiştiriyor mevkileri değiştiriyor. bunları yaparken de boş durmayıp 2 3 tane de gol sallıyor ki eline sağlık, gitti maç.

    son olarak sözlerimi, nacizane, şiirlerimle noktalamak isterim:

    guvenme defansta cracks var diye
    acep geçer miyim sorarlar beni
    halimden anlamaz defanstakiler niye
    her biri bir yandan yorarlar beni

    döndü gitti oyunumuzu övenler
    pisman olup dizlerini dövenler
    bir aşırtmaya nice bana sövenler
    nerdesin hadomer diye ararlar beni

    ***********************

    cracks'i verdim captano'ya
    gitti defansı toplaya
    bir daha karşı karşıya
    aşırtanın da avradını..

    hadomer oğlan söz söyledi
    cümle takımı dahleyledi
    sorarlarsa kalecin kimdi
    soranın da avradını....
App Store'dan indirin Google Play'den alın