• 1
    yeleksiz takımın 15-6 kazandığı maç olmuştur. yine başlığı ben açmak zorunda kaldım, adalet mi bu?

    son zamanlarda oynadığımız maçlar gibi çekişmeden uzak bir maç oldu. halbuki muhteşem mücadelelere sahne oluyordu. takım kadrolarıyla da çok ilgisi yok aslında. organize olmayla ilgisi var genelde.

    neyse, önce kazanan.

    kekeme spiker*
    cracks(u: aylar sonra kendi aramızdaki bir maçta beraber oynadık. kadroma istediğim tek adamdı, elbette mahcup etmedi)
    cassio lincoln(u: nicke bak oynadığı yere bak, çok kontrollü savunma yaptı. en son 1 sene önce yine bizimle oynamış olmasına rağmen)
    barış(u: sözlük dışından sahte oyuncumuz, hükmen yenilgi sebebi. bir de çok yararlı oynayınca tabii ki gözler federasyona çevrildi. her yerde adamlarımız var, hallederiz)
    kavazli(u: cracks güzel dedi, anelkanın bonusu dediler ribery çıktı. sağ çaprazdan uzak direk dibine goller attı, goller attırdı, takımıma aldığıma memnun etti)
    javed(u: santrafor mu, orta saha mı belli değil. son haftalarda aynı takımdaysak müthiş yararlı, rakipse baş belası, goller attı, attırdı)
    captano*

    mağlup takımı da başkası yazsın. mağlup takım kim mi, tanırsınız. hadomer'in takımı.*
    ama kadroyu yazayım, değerlendirmeyi kendileri yapsın.
    pejastojakovic(u: nickini asla mesajlardan, bir yerden kopyalamadan yazamıyorum, doğruya doğru. kalesine gol yazıyorum ama)
    kalifiye jurnal
    cidarre 1905
    eg2203
    allejan
    hagi
    hadomer

    ulan söylemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum. çok fena yaptık yahu. zaten bu vezirspor sürekli kayak takımları dolaşıyor. ilk golü attık sonra 2-0 yaptık, 2-1 yaptılar ve maç boyu bize en çok yaklaştıkları skordu bu.

    maçın başında rakip bir pas yaptı, dedim ki bunlar bizi fena ayıklayacak.
    ilk golü attıktan sonra 2'li savunmaya döndük. ama maçtan sonra hadomer'in dediği gibi cracks zaten tek başına 2 kişi gibi oynuyor.
    bu 7'şerlik maçlar için tavsiyem olsun, savunmayı diri 2 adamdan kurun, bizde bu gece crakcs ile cassio lincoln bu işi gördü. neyse, savunma 2'li olunca orta sahada 1 fazla olduk ve fişi çektik. bugüne kadar dengede gidecek gibi görünen ya da önem verdiğim maçlarda sürekli bunu denedim, sürekli tuttu. bu işi için cracks şart değil, unutmamak lazım. aynı işi tcoskun ve allejan'la da yaptık daha önce.

    bir de sahada sürekli konuşan bir ihtiyar olunca maçı bırakmak kolay değil.

    maçtan sonra kavazli'nin parmağı ağrıyordu, tabelaya golleri yazmaktan.

    galibiyet güzel şey.(u: bu işler maçtan sonra kameralara demeç vermeye, üzdük mü diye şarkı söylemeye benzemez)
App Store'dan indirin Google Play'den alın