resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2233
    25.03.2011 tarihinde hagi'yi de kapının önüne koyduktan sonra yaptığı konuşmasıyı dinleyemediğim, okuduklarımdan anladıklarımı aşağıda sıralamak istediğim başkandır.

    1. işinin eleştirmek ve yorum yapmak olduğunu zanneden başkandır.
    2. futbolu unutabilen başkandır.
    3. hem başarıya aç hem de paraya tok insan evladı futbolcu bulabileceğini ve bunları takımımıza alabileceğini düşünen başkandır.
    4. federasyon başkanına güvenmediğini, böyle giderse oy vermeyeceğini söyleyen başkandır. ( anlaşılan tutumları değişirse oy verecek başkandır da aynı zamanda.)
    5. galatasaray maçlarına verilen hakemlerin genç ve tecrübesiz olduğunu zanneden başkandır.
    6. küme düşmemeye oynamanın son maçta şampiyon olduğunu sanmaktan, dolayısı ile son ana kadar şampiyonluk yarışında kalabilmekten ve şampiyonlar liginde oynayabilmekten daha iyi olduğunu zanneden başkandır.
    7. kendini aziz yıldırım'ın yerine koyabilen başkandır. (buna yorum katmak istemiyorum)
    8. yirmi yıl daha bizi kahretmeyi düşünen başkandır.

    iyidir, kötüdür bilemem. seneye başkan kalırsa belki başarılı olacaktır, bilemem. ama şu ana kadar yaptıkları ve yapmadıkları ile galatasaray ismini yaşayabildiğim zaman diliminin en kötü durumuna sokmuştur ve bunun unutulabilecek, affedilebilecek yanı yoktur. hala başkan olarak kalmayı düşünmesi dahi bana hezeyanlar yaşadığını düşündürtmektedir.

    edit: tarih
App Store'dan indirin Google Play'den alın