resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2200
    düşündükçe kendisi hakkında hayretler içinde kalıyorum. bir türlü aklım almıyor tavırlarını.
    şöyle ki; adnan polat, başkan olana kadar galatasaray camiası tarafından başkan olması en çok istenen adamlardan biriydi. 2. adam olarak muhteşem işler yapmıştı. bir siyasetçi edasıyla söyledikleri camiayı havaya sokuyor, iyi transferler yapıyor, iyi hocalarla anlaşıyor, kulübün ekonomik durumu için başarılı işler yapıyordu.
    takımı hakemlere, rakiplere ezdirmiyor, gerektiğinde yumruğunu masaya vuruyordu. taraftarla arası hep iyi olmuştu. medya önünde galatasaray'ı her zaman sonuna kadar korurken, iyi ilişkilerini de bozmamıştı.

    şimdiki duruma bakıyorum da, daha önce neyi doğru yaptıysa şimdi tamamen tersini yapıyor.
    her şeyi tutup tek bir faktöre bağlamayı sevdiğim için (hani adam barutumuz yoktu demiş ya, o hesap) bu defa yine öyle yapacağım.

    adnan polat'ın başkanlarının en büyük şansı, yanlarında muhteşem bir ikinci adamları vardı: adnan polat. sayın başkan bunu bir türlü göremedi. büyük işler yapan bir başkan olmak için, yanında çok başarılı, cevval bir ikinci adam olması, bir adnan polat olması gerektiğini göremedi. belki de gördü de, yanlış adam seçti: adnan sezgin.

    hatta ve hatta haldun üstünel gibi birinin, yönetimden ayrılmasına bile göz yumdu, sebep oldu. halbuki haldun üstünel'in futbol şubesinin yeniden yapılanması projesinin üzerinde durduğunu biliyoruz. işin ilginç tarafı polat, üstünel'in modelini uyguladı ama üstünel dışarıda kaldı. ne saçma. hep adnan sezgin sevgisi yüzünden, nedendir bilinmez.

    polat'ın, yine adnan sezgin inadı yüzünden hiç görmediğim bir durum yaşanıyor şu anda kulüpte. ne bir partide, ne dernekte ne de başka bir spor kulübünde böyle bir şey görmedim. istifası istenen, ellerindeki yetkiler alınan yönetim kurulu üyeleri hala toplantılara katılıyor, truva atı gibi davranıyor.
    elbette bunu yapanların da kabahati büyük de, bahsi geçen adam da mehmet helvacı, adnan polat'ın ikinci başkanı yahu. bu aralar hangi taşı kaldırsak altında mehmet helvacı çıkıyor zaten. ünal aysal'ın avukatıymış falan.
    hakikaten polat, sezgin'in bu işi iyi bildiğine inanması yüzünden mi yoksa başka sebepten mi inat ediyor? bu konuda çok dedikodu var ama net bilgimiz yok.

    hepimizin bildiği hatalarını bir de buradan yüzüne vurmayayım. sözlük bu hataların çetelesiyle dolup taşıyor zaten.

    ne demiştim : ikinci adam
App Store'dan indirin Google Play'den alın