resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2198
    koltuk sevdasının spor klüplerindeki versiyonudur.

    başkanı olduğu camiayı ne kadar zarar verdiğini göremeyecek kadar körleştirmiştir her ne ise kafasındaki düşünceler gözlerini.

    daha önce de başkanlarına istifa çağrısı yapmıştır galatasaray taraftarı, bu ilk değildir. ancak daha önce yapılan çağrılar futbol takımının beklenenden uzak bir performans sergilemesinde dolayı yapılmıştır. bugün ise camia tam bir kaos içerisindedir, sportif anlamda dibe vurmuştur. tüm bunlar olurken; ''seneye süper işler yapacağım göreceksiniz'' benzeri açıklamalar ile direnmek, kendi vücut, akıl sağlığı kadar milyonlarca insanın da türlü değerlerine ciddi zararlar vermektedir.

    demokratik haklarını kullandılar diye galatasaraylılıktan men ettiğin insanlara bugün yaranmak için her şeyini ayaklar altına alıyorsun sayın başkan. vakit geldi artık, hatta geçti bile. bugün ''adnan polat istifa'' diyenler çok yakında tarihlerinde bir ilke imza atıp başkanlarına küfredecekler. eğer bu ise tecrübe etmek istediğin, otur o koltukta, değilse ''ben başarısız oldum'' de ve nolursun git.
App Store'dan indirin Google Play'den alın