resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2190
    istifa etmediği her güngalatasaray için kayıp gündür...

    kendisine karşı odaklar kendisini deviremesse sportif direktör olarakfatih terim'i getiricekmiş...geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye.
    sportif direktörlük makamını tam anlamıyla 3 sene öncesi getirmesi gerekirken aklı başına yeni gelmiştir.e adnan sezgin sportif direktördü diyecek olanlar için söylüyorum bırak allasen.

    sportif direktör senin medyadaki yüzün olucak.herkes tarafından sevilmeyen birinin sportif direktör olması söz konusu olamaz.sportif direktör profesyonel olucak futbolu bilicek.

    başkan futbolcuyla muhattap olmucak sportif direktör olucak.başkan medyayla muhattap olmucak sportif direktör olucak.futbol anlamında ki tüm eleştiriler sportif direktöre yönelicek o cevap vericek başkan yıpranmıcak.başkan kıçı kırık her spor programına katılmıcak gerekirse sportif direktör katılıcak.

    başkanın medyada ve taraftar üzerinde bir ağırlığı olucak.medya onu eleştirirken bir korkucak bir düşünecek.bir ulaşılmazlığı olucak her programa katılmıcak.başkan yönetimde ters düştüğü adama istifa et dedimi onun istifadan başka seçeneği olmucak.öyle sağda solda arkasından iş çeviremeyecek.

    bu söylediklerimin bir tanesi dahi sende varsa nolur gitme adnan polat!
App Store'dan indirin Google Play'den alın