• 690
    fenerbahçeli patronum ile girdiğim iddaa sonucu beni 1 adet fenerbahçe forması almak zorunda bırakan karşılaşma olmuştur.

    canı sağolsun cimbom'un, yapacak bir şey yok. ama bu kadar da olmaz be sözlük. özet geç lan diyenlere hemen şunu söylemek istiyorum.
    maç malumunuz cuma günü idi, pazartesi günü ofiste buluştuğumuzda patron ''formam nerede'' tarzı şakayla karışık göndermede bulundu. daha sonra isim ve sırt numarasını sorduğumda, ''gerek yok, forma pahalıdır, sen bana alex şapkası al'' dedi. ohh tam da 70-80 lira vermekten kurtuldum derken bu sabah ''formamın bedeni xl olsun'' demez mi... çok sinir bozucu bir durum sözlük. fenerium'un sitesine girip internet üzerinden sipariş verecektim ki üyelik istedi. üye olacak halim yok, mecburen haftasonu bir fenerium mağazasından alacağız formasını, sözümüzü tutacağız. taraftar forması alıp 30 lira kara geçmeyi düşünüyorum, ayrıca ödemeyi gs bonus card ile yaparak hiç tanımadığım bir insanın bile fenerbahçeli olduğumu düşünmesini önlemiş olacağım. forma 60 tl + baskı 11 tl. gitti paralar sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın