resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2569
    yaptığı elini taşın altına sokmak falan değildir. ne hagi'yi acınası hale getirelim, ne de galatasaray'ı küçük düşürelim! galatasaray bugün bank asya'ya düşse, yine de bu ülkedeki hemen hemen tüm teknik direktörler can atarlar kulübün başına geçmek için. biz mahalle takımı değiliz, 105 yıllık, 106 yıllık bir markayız ve bu kulüp, efsaneleştirdiği isimlerin tamamından daha büyüktür.

    hagi profesyonel bir adamdır. parasını almıştır. zor zamanda takımın başına geçti diye, üstelik devre arasında kendi özel istediği oyuncular alınmışken, takımın bu kadar umut yoksunu olması normal değil. daha önceki teknik direktörlük maceraları belli biri olarak, galatasaray'dan bir kez daha teklif aldığı zaman bunu kabul etmesinden doğal ne olabilir ki? eğer birazcık başarılı olsa, şu an hagi'nin teknik direktörlük yetilerinden kimsenin şüphesi olmazdı.

    elini taşın altına koyan hagi'nin sözleşmesindeki 1.750.000 euro tutarındaki tazminatı da herhalde süstür. elini taşın altına sokmayan fatih terim, acaba galatasaray'dan bir kuruş tazminat almış mı? bunu da bilip konuşmak lazım.

    bu kadar güzel paralar kazanan insanları bu şekilde acındırır hallere sokup korumaya çalışmasak daha iyi olur sanki. hagi büyüktür, hagi efsanedir. bu kavramlar kulübümüzün değişmezidir, tüzüğüne konsa kimse ses etmez zaten.

    ama hagi'yi acınasıymış gibi göstermeyelim. kendi kulübümüzü de bu kadar aşağılamayalım.

    bu kulübe gelen başkan da, futbolcu da, teknik direktör de, eski futbolcu da, masör de, hizmetli de başarılı olmak zorunda. en azından umut verebilmeli. başarısızsa yoluna gitmelidir, hepsi bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın