resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2549
    dün ve bugün arasında bağlantı kurma problemi olanlar , konunun esas temellerini çarpıtarak farklı noktalara getirmeye çalışanlar ve ne dediğini bilmeyenler tarafından farklı durumlara alet edilen efsane.

    teknik direktör olarak galatasaray'a fayda sağlayamadığını söyleyememek gibi bir mantıksızlık olabilir mi ? yani hagi futbolcu olarak efsane olduysa teknik direktör olarak gösterdiği başarısız performans hakkında konuşulamaz mı ? eğer dün ve bugün arasında böyle mantıksız bir bağ kuracaksak neden emre belözoğlu eleştiriliyor ? o zaman emre'yi hep o sevdiğimiz zamanları ile hatırlayalım ? ya da tanju çolak bir mafya babası gibi galatasaray'a tavır takındığı zamanlar fenerbahçe'ye postalandığı için kendisine kızmak yerine "aa canım benim ne goller atmıştı" diyelim ? olmadı selçuk yula için de methiyeler düzelim ?

    şimdi benim bu verdiğim örnekleri aynen hagi'nin eleştirilmesi konusunda yaptığınız gibi çarpıtarak "hagi'yi kimlerle kıyaslıyor yeaa !" konumuna sokun. hani allah biliyor ya , benim hagi'yi nasıl tapar gibi sevdiğimi , burada ne anlatmak istediğimi. ve siz çok iyi biliyorsunuz ya hagi'yi sırf neleri kapatmak için saçma sapan savunduğunuzu , aslında kendiniz bile inanmadan atıp tuttuğunuzu.

    hadi bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın