• 689
    şu dakikalarda hem gs hem de fb tv de yayınlanmakta olan maç. fb tv bi 20 dk falan önde.

    tv'den ilk defa izliyorum ve fark ettim ki 3lü ve omuz omuza dışında -bir de cim bom bom'um benim var- tezahürat duyamadım şimdilik net olarak. az az da olsa geliyor yine de ali sami yen deki gibi değil. ama ıslık olayı çok etkili olmuş gibi gözüküyor.

    ayrıca adamların adam akıllı pozisyonu yok arkadaşım ya! nasıl kaybettik biz bu maçı anlamıyorum. baros en iyi 2-3 maçından birini oynamış. sırtını rakibe verip aldığı topların hepsini olumlu kullanmış adam. bir de hagi maç 1-0 iken kewell'ı niye oyuna almış onu anlayamadım. arda tamam kazım sakatlandı onun yerine girdi de kewell niye ? bir de şunu yazayım o çok övdükleri niang'ın bir şutu yok oyundan çıkana kadar. adamı hayatından bezdirmişler.

    son olarak yenildik falan ama şu fenerbahçe derbileri gerçekten güzel oluyor * yani diğer maçlardan farklı gerçekten. tekrarı bile insanı heyecanlandırıyor. kıran kırana mücadele, oyuncuların yüzünden okunan hırs, taraftar... hani diyorum şöyle nba gibi konferanslara mı ayırsalar ligi de daha çok olsa şu maçlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın