resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 140
    maç yazısında yazdıklarım arada kaynamasın, burada da bulunsun.(bkz: #634275)

    --- alıntı ---

    gelelim maçın en etkili adamına. fırat aydınus. orta hakem. yukarıda allah, sahada hakem. tövbe yarabbim. galatasaray’ın 3 golünü saymadı ki olabilir, hatta ofsaytlarda orta hakemin hiçbir etkisi yoktur, istisnalar hariç. yan hoca bayrağı kaldırır, orta çalar, budur !

    amma velakin, aynı dakika içinde aynı müdahalelerin biri için “topa” işareti yaparken, diğerinde hem faul çalıp hem de sarı kart gösterirsen olmaz. artık bu iş “hakemler futbolu bilmiyor, o yüzden hata yapıyorlar” dememi sorgulatır. böyle olmaz. hem adam topu koluyla kontrol ederken omzuyla işareti yapıp “oynaaaa” diyeceksin hem de işaretin bitince hentbol çalacaksın, olmaz. birlikte kafaya çıkanların formasının rengine göre faul çalacaksın, olmaz.

    --- alıntı ---

    yazmayı unuttuğum bir şeyi buraya ekleyeyim. baros'un saymadığı golünden anlaşılıyor ki, galatasaray ne yapsa saymayacaktı golü. ancak 40 metreden falan çatala gol atsaydık belki. gerçi öyle bir gol atsaydık da bu sefer fenere yapacağı kıyaklarla skoru istediği yere getirirdi. dersine iyi çalışmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın