• 675
    yine bir "fenerbahçe balı vs galatasaray cenabetliği" durumunun yaşandığı maç olmuştur. ve bu durum hep, galatasaray'ın "futbol" oynaması ve fenerbahçe'nin maçı kazanması şeklinde sonuçlanıyor. ve ne ilginçtir(!) ki, her seferinde bu duruma katkı koyan bir de hakem mevcuttur.

    tamam belki hatalarımız olmuştur ama maçın tamamına baktığımızda, galibiyet bizim hakkımızdı. 2 hata, 2 gol ve güzel giden her şey yerle bir... pino'nun oynamamış olması, tartışılması haklı bir durum. yabancı oyuncu sınırlaması yeterli bir mazaret değil sanki. gayet rahat, zapata yerine kullanılabilirdi. veya stancu'ya alternatif olabilirdi... ayhan'ın girmesi ise fiyasko. ama kewell olayına gelince; oyuna girdiği dakikalarda ben de "hadi artık kewell zamanıdır" demiştim. belki de oyuna sonradan girmesinin etkisiyle bir türlü etkili olamadı. ama olabilirdi de... ama olmadı diye yerden yere vurulmayı da haketmemiştir. ankaragücü performansını düşününce, oyuna alınması oldukça mantıklıydı. arda etkili oldu mesela, ama onun da etkili olacağını kimse bilemezdi önceden. sakatlık sonrası soru işaretiydi çünkü durumu.

    sonuç olarak; erken öne geçip de, son dakikalarda gol/goller yemek, en çok bu maçta içimizi acıttı heralde. sezona dair tutunacağımız tek ve son dalı da kendi ellerimizle kestik. söylenebilecek sözler de tükendi... söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın