resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2496
    halen kendisinin yönetimine "şanssızlık" sıfatı koyanlar, fenerbahçe maçında 70 dakika rakibi "boğmuşuz" diyenler varken gitmesinin veya gitmemesinin çok fazla fark yaratmayacağı teknik direktördür.

    futbolculuğu ile teknik direktörlüğünü bir tutup, "çok büyük futbolcuydu, seni çok seviyoruz, teknik direktörümüz ol, takımın ağzına sçsan gıkımız çıkmaz" desturu edinmek son günlerin modası oldu.

    kaldı ki, bazı heyecanlı gençlik, buradaki herkesi 15 yaş altı zannediyor sanırım ve sağa sola "bazı ergenler" yazarak, bu büyük futbolcuyu izleyen tek kişinin kendileri olduğunu ispat etmeye çalışıyorlar. gençler, bir sakin olun, nefes alın, haginin ne kadar büyük futbolcu olduğunu galatasaraya gelmeden önceki günlerinden beri bilirim. heyhat yanlış nokta şu: büyük futbolcu olması galatasarayın şu andaki durumunun kabul edilebilir olması anlamına gelmiyor.

    unutmayın, galatasaray şu anda ligde ilk 10'da değil, kupadan elenmiş, seneye herhangi bir avrupa kupasına katılamayacak, averaj eksi ve hiç galibiyet alamıyor, son olarak öve öve bitiremediğimiz yeni stadımızda fenerbahçeye yenildi. 27 yıllık hayatımda bu kadar kötü ve aciz bir takım görmedim, yazık.

    silkelenin ve kendisinize gelin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın