• 668
    yenilginin sebepleri bir yana, taraftara çok yazık olan maçtır.

    hiçbir şey vermedi bu takım bu sene bu taraftara. yaşananları, içinde bulunduğumuz durumu yeniden anlatmaya gerek yok. her şeye rağmen gırtlağımız parçalandı bağırmaktan, ayaklarımız acıdı zıplamaktan. karşılığı bu olmamalıydı, bunu hazmedemiyorum.

    fenerbahçeliler benim mabedimle benimle, bizimle dalga geçince ben buna dayanamıyorum. işte böyle, her sene böyle dediklerinde artık utanıyorum.

    aldıkları parayı, gördükleri sevgiyi biraz olsun haketsinler istiyorum. çok mu şey bekliyorum?

    kimse kendilerine güvenleri az bık bık demesin. bana ne kardeşim, ben mi aldım güvenlerini? banka hesaplarına baksınlar o güven geri gelir. ben artık boynum bükük olmasın istiyorum. nefret ederim duygu sömürüsünden ama ben o kombineyi çok zor aldım arkadaş. bir tanıdığımın kartıyla aldım, zar zor ödüyorum. şampiyonluk tek sonuç değil benim için. ama bu göbekli halimle ben daha iyi şeyler yaparım o sahada.

    10 yıldır aynı tip goller yiyoruz fenerden ya delireceğim artık. ya bizim teknik direktörümüz yok mu? biz hiç mi duran top çalışmıyoruz? her şey alexde mi bitiyor? lan kimler geldi bu takıma, bu sene her duran top gol olur diye düşündüğüm bir sürü adam. e hani? kaleci desen yetişmez, gelişmez. altyapı desen biz övündükçe daha da geriliyor.

    bir sözüm de hagiye. senin futbolculuğuna canım feda, galatasaraylılığına, galatasaray sevgine de. ama kabul edilemez şeyler yapıyor. ya senin kadronda insua diye bir adam var. kiralık oyuncu oynatmam ne demektir ya? bu hakan balta denen ruhsuz yüzünden neredeyse 25 gol yedik. sen bunu göz göre göre nasıl yaparsın çok sevdiğin takımına? o getirdiğin kaleciye ne demeli? biz yıllardır aykutun günahını almışız, ufuk'a boşa kızmışız. bu adamı bizim kalemize transfer eden adam hagi değil başkası olsa demediğimi bırakmazdım. hani benim daha çok kredim olmalı demiştin ya, al sana kredi. zapata'yı galatasaraya getirdiğin ve oynattığın için sana küfretmiyorum.

    en son sözüm de kendini başkan sanan başımızdaki galatasaray düşmanına. bu kadar yüzsüz olma hakkı senin gibi bir kişilikte bile olamaz. sen ne utanmaz bir adam çıktın adnan polat? hala ne yüzle duruyorsun durduğun yerde? alemin diline düşürdün bizi. ''seneye sizin maçlar trtdeymiş'' diye mesajlar geliyor bana. keşke cep numaran olsaydı da sana gönderseydim onları. hala kriter diye, istifa etmiyorum diye bağır. bu taraftar bugün olduğundan daha çok anacak seni gelecekte, tahmin ettiğin şekliyle.

    bir gün bekledim ki sakin sakin yazayım, ancak bu kadar sakin olabilmişim demek ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın