resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2481
    hayatımda gördüğüm, taktik açıdan en korkak teknik direktörlerden biridir.

    herkes 18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçındaki yenilgiyi, hagi'nin yaptığı değişikliklere, duran toplardan yediğimiz iki şanssız gole, belki hakeme, belki futbolculara bağlıyor.
    hani teknik direktörler çıkıp derler ya: "yenilginin tek sorumlusu benim." , çoğu zaman taraftarı ve yönetimi yatıştırmak için kurulan cümlelerdir. hagi'nin yaptığı basın toplantısını izleyemedim, bu cümleyi kurdu mu kurmadı mı bilmiyorum. fakat kurduysa sonuna kadar arkasındayım.

    çünkü yenilginin tek sorumlusu hagi'dir. ben maçı stattan izledim. ilk yarı oynadığımız oyun müthiş etkili bir oyun değildi belki ama takım önde basıyordu ve fenerli futbolculara en fazla 3 pas yaptırabiliyordu. fakat bizim korkak teknik adamımız ikinci yarı bu oyundan vazgeçti ve fenerliler çok rahat paslaşmaya başladı. bizim takımın aksine fenerbahçe takımı pas çalışıyor. bizimkiler maç öncesi kaleye şut çekerken, fenerbahçe takımının hazırlığı pas üzerine oluyor.
    ben herkes gibi hagi'nin futbolculuğuna hayranım. ama teknik direktör olarak maalesef ancak 2.lig takımının teknik direktörlüğünü yapabilir...

    ilk yarıda oynattığı futbolu, sırf 1-0'ı yakaladı diye, bırakan teknik adam korkaktır arkadaş, kimse kusura bakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın