• 652
    maalesef $ans faktörünün yanimizda olmayarak maglubiyete etki ettigi maç olmu$tur. öte yandan kalemize 2 kere gelen fenerbahçenin türk telekom arena da bizi maglub ederek, arena da yenilmeme serimizi sonlandirdigi maç olarak ta kayitlara geçmi$tir. bir diger yandan 131 küsür desibel e ula$arak, bir spor müsabakasinda ölçülmü$ en yüksek desibel orani ile guiness rekorlar kitabina girmeye ba$ardigimiz maç olmu$tur. son olarak ta alex de souza nin müsabakaya damgasini vurdugu maç olmu$tur. fenerbahçe biraz da $ansinin da yardimi ile kazanmayi bilmi$tir. türkçe lugat ta yeri varmidir bilmiyorum ama almanca da minimalprinzip diye bir derim var. elde bulunan az imkanlarla, en iyi ba$ariyi elde etmek oluyor. fenerbahçe dün bunu ba$ardi. hiç ofsaytlamaya gerek yok, ezeli rakibimizi tebrik etmek gerekiyor.

    bunlar hepsi geçmi$ zaman.

    $imdi gelelim gelecek zaman a:
    raki $i$esi, küfür ve yabanci madde bize pahaliya patlayacaktir. baros en az 2 maç yok. kazim cezali, vs.

    artik tüm cami olarak kenetlenerek önümüzdeki maçlara konsantre olup, birlik beraberligi saglamamiz gerekir. zira $u an bulundugumuz durum, kuyunun en dibi. daha a$agiya çökemeyiz!

    derhal altyapidan 3-4 genci süperlig maçlarinda oynatmak sureti ile a takim a monte etmemiz gerekiyor. bize artik saha da galatasaraylilik ne dir, ne degil dir e idrak edebilen futbolcular lazim.

    ve son olarak yine klasik bir söylem olacak ama:

    önümüzdeki sezon insaallah..

    **sagol galatasaray, canin sagolsun sari kirmizi, sen yeter ki sag ol var ol, biz bekleriz, sen yeter ki formanin hakkin ver**
App Store'dan indirin Google Play'den alın