• 646
    galatasaray'ın hayrına, iyiliği ve geleceği için yenilmesini isteyenlerin kına alıp kına yakmalarını önerdiğim maç.

    sizin beyninizin olup olmadığından şüphe duyuyorum ama diyecek bir şey de bulamıyorum. tabi takımı sen düşünüyorsun, bir musibet bin nasihattan iyidir diyenler vardı maçtan önce. sizin taraftarlığınızdan da şüphe duyuyorum. hadi yenildik, ne olacak ? düzelecek miyiz şimdi ? yönetim fenerbahçe'ye yenildik diye istifasını verip yeni yönetim başa geçip takımı şaha mı kaldıracak ?

    geçelim bunları ve maçın yorumuna gelelim:

    öncelikle maç boyunca net pozisyon yok denecek kadar azdı. maça etkili başlayan, ayakları yere daha sağlam basan oyunculara sahip olan takım bizdik. 14. dakikada kazım golü attıktan 2-3 dakika sonra bir pozisyona daha girmişti, aynısının tıpkısıydı pozisyon ama ayağına oturmayınca top kazım'ın ayağından da kötü bir şut çıktı. o pozisyon gol olmalıydı sözlük. 2 farklı üstünlük sağlasak çok farklı olabilirdi işler.

    artık oyuncu değişikliğiymiş, pek önemli değil onlar. sonuçta sahadan çıkan oyuncunun yerine giren her kimse elinden gelenin fazlasını yapıp bu maçı kazandırmalıydı. 2 ofsayt sebebi ile verilmeyen golümüz ofsayttı. ilk servet'in attığı gol çok ince bir ofsayttı. ah be servet ne olurdu 20 cm daha geride olsaydın. cana'nın şutu gerçekten harikaydı keşke gol olsaydı o da, ama olmuyor. yediğimiz goller ise tam bir anlık konsantrasyon kaybı.

    hayır arkadaşım anlayamıyorum ya. zaten maçın gidişatından belliydi fenerbahçe gol atacaksa bunun duran toptan geleceği. vurdurmayacaksın o kafayı, hem ilk golde hem de ikinci golde savunmanın zaafı oluştu. zapata'nın yapabileceği hiçbir şey yoktu, özellikle alex'in kafa vuruşu tam köşeye gitti.

    sonuç itibari ile türk telekom arena'daki ilk yenilgimizi fenerbahçe'den almak çok üzücü. desibelmiş, rekormuş afedersiniz ama s.kimde değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın