resim
Michael Heinz Skibbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sanf. Hiroshima
Yaş:58
Uyruk:Almanya
  • 235
    yönetimin en büyük yanlışıdır. bu takımmın başına bu adamı getirmek. inanılır gibi değil. sen bu adamı hiç mi araştırmadın be kardeşim. bu adam leverkusen de de aynıydı. orada kadroyu bu mu kuruyor bu mu taktik ve planı belirliyordu sanki. rudi völler yapıyordu herşeyi orada. bu adam onun bir kuklasıydı bunu hiç mi düşünmediler. ama bizimkiler de çok biliyor ya futbolu sayın adnan sezgin geçen seneki şampiyonluktan sonra uğur meleke ye sallıyordu böbürlenerek. alın size göre bir adam sevin okşayın sen çık biz kururuz kadroyu deyin. taktiği siz belirleyin sonra skibbe ye karışmıyoruz deyin. çok büyük iyilik yaptınız bize çoook. futbolu çok iyi bilen yönetimimiz. alın şimdi turşusunu kurun.atsan atılmaz satsan satılmaz.
    şaka gibi ya bu adamın yaptığı işler. vallahi billahi bizim keşanspor da bile iş yapmaz bu adam. ben hayatım boyunca futboldan bu kadar anlamayan bir teknik direktör görmedim. taraftar bunun kat kat fazlasını biliyor. benim şaşırdığım konu buna almanya gibi yerde nasıl belge lisans vs. vermişler.
    gerçi şurası var bu adamın da bilmemek anlamamak şuçu değil. buna yapacağımız sitemin asıl yeri onu başımıza musallat edenler olmalı. adnan sezgin kur şimdi takımı istediğin gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın