resim
Michael Heinz Skibbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sanf. Hiroshima
Yaş:58
Uyruk:Almanya
  • 229
    2 aydır askerdeyim ve bu platformdan uzak kaldım. yazar sayısı artmış yeni katılan arkadaşlar olmuş falan filan. 2 ay önce ayrıldığım zaman skibbe'nin en büyük muhalifiydim ve an itibariyle görüyorum ki benle aynı fikirde olan arkadaşlar hala bu satırlara yazmaya devam ediyorlar. aklımda kalan nurky ve maximus'a ısrarlarından dolayı da teşekkürü bir borç bilirim.

    gelelim konumuza bu iki aylık dönemde ne oldu? galatasaray ne kadar değişti? acemilik zamanında 4 maç üstüste kazanan galatasaraydı ben usta olunca bu puan kayıpları neden? acaba cenabetlik ben de mi? skibbe'yi artık kötülemekten sıkıldım bunaldım ama görünen köy de kılavuz istemiyor. antalyaspor golden sonra iyice kendi sahasına çekilmiş durumda dahi skibbe'nin yaptığına bak! barış dışarı kurtarıcı mehmet güven içeri. arkadaş maçı kazandıracak veya döndürecek hamle bu mu? şu forveti 3lemeyi niye düşünmüyorsun? 2. golü yesen ne kaybedeceksin? yoksa atacağımız bir golle beraberliğe mi sevineceksin gene! korkak adamın bu koltukta işi yoktur ey sozluk ahalisi bu böyle biline.

    son sözlerim de skibbe destekçilerine. kewell yok, lincoln yok bıdı bıdı bıdı. bu adamlar geçen sene de yoktu, bu sene neden bu kadar bel bağlanıyor. galatasaray kadrosu bu kadar aciz mi? şampiyonluğa oynayan bir takımın böyle bir oyun oynama lüksü yoktur oynatanlara duyurulur. her zamanki gibi gene kötülenecek zaten ofsayt entrylerimin hepsi skibbe başlığı altında. varsın kötülensin şampiyonluğun kayıp gitmesinin yanında ufacık bir üzüntü, sinir yapmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın