• 1
    şu sıralar sürekli kafamın içini içini oyan düşünce. nasıl atlatacağım bilemiyorum. sebepleri bir çok aslında. ama burada saymaya kalksan %80i sik götünü git 3 yıllık taraftar. git sen lincoln ü gio yu izle. hade len falan diyecek orası ayrı. ama burası sözlükse yazıcam anasını satayım.

    düzelemeyecek galiba abi. bu kulübün başına ben geçmeden veya captano geçmeden veya atıyorum müthiş zekalı haz etmem rapidden geçmeden bu kulüp hiç bir zaman istediğimiz gibi olamayacak.

    ben isterdim ki

    lincoln
    keita baros arda

    dörtlüsünü kimse karışmadan, burnunu sokmadan izleyeyim. ama izlettirmediler ki. kim izlettirmedi?

    fenerbahçe medyası
    ondan gaza gelen taraftar
    taraftarı susturayım derken aynı anda fenerbahçe medyasından gaza gelen yönetim vs vs.

    olmuyor ki abi. ben istedim ki skibbe bu takımın başından gitmesin. gönderdiler. e benim isteğim yine olmadı. e hiç olmayacak. baksana anasını satayım ben "kendimi bildim bileli" en çok üzüldüğüm şeylerden biri olan "galatasarayım" bir insan topluluğunun elinde.

    başında da varmış bir yaşlı "dede" yeni tanıdım afedersiniz ama bu adam olmadan bir bok olmaz mıymış yani bu kulüpte? haldun üstünel liseli değil diye çok sivrilmiş gönderilmiş. miş miş te miş miş.

    doğru mu ya bunlar? ben bir "lavuğun" zevki ile yönettiği takım için mi üzülüyorum ? aydınlatın abiler ablalar beni. içim içimi yiyor yalvarırım.

    lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın