resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2299
    (bkz: #627753) hagi'ye sözlükteki bazı galatasaray taraftarlarından daha çok saygısı olan milan baros, yaptığı hatanın farkına varıp hocasından ve arkadaşlarından gereken özürü diledi. şimdi bazı arkadaşların kendinden utanacağını düşünmüyorum yine de. çünkü bu artık çok net ortada, hagi geldiğinden beri başarısız sonuçlar alınsın, bir kriz yaşansın da ona saydırayım diye bekleyen bir çok insan var. bir futbolcunun antrenmanda hocasının gayet masum bir isteğine ters çıkmaması gerektiğini düşünmeden hemen "hagi sıktın artık" , "siktir git" diyebilen galatasaraylıların varlığını bilmek ve görmek o kadar içimi acıtıyor ki.

    kral baros'un birçok sözlük yazarından daha çok galatasaray'ı düşündüğüne eminim. bu yüzden hagi eğer baros'u idmandan kovmasa bugün baros belki yine özür dileyecekti. ama hagi'nin takım içindeki otorite ve saygınlığı sıfıra inecekti. ben hagi'nin takım içindeki saygınlığını geçtim, herhangi bir insanın bile onun hakkında cesaretsiz diye düşünmesine içim burkulur. öz abim gibidir hagi benim. benim bu düşüncem bir tarafa, galatasaray'ın bir teknik direktörünün takımda şamar oğlanına dönmesine nasıl razı olabiliyor insanlar, anlamak çok güç.

    gerçek galatasaraylı gibi davranıp takımının zarar görmesini engelleyen ve gidip herkesten özür dileyebilen baros'u* madem bu kadar çok destekliyorsunuz, siz de onun gibi galatasaraylılığınızı gösterip en azından burada hagi'den özür dileyin. eminim commandante sizi de affedecektir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın