• 25
    milan baros'un sinirle tesisleri terkettiği, menajerini arayarak kendisine başka takım bulmasını istediği, bununla yetinmeyip uefa'ya başvurduğu, hagi'nin de buna karşılık hemen bir basın toplantısı düzenleyerek baros'u suçlayan açıklamalar yaptığı, yönetimin baros'u süresiz kadro dışı bıraktığı, 100.000 dolar ceza kestiği, hagi'den de istifasını istediği elim hadise.

    ne? bunların hiçbiri olmadı mı? o zaman ne halt yemeye "kriz" diye anırıyoruz arkadaşım?

    sana evde baban demedi mi "git lan odana, gözüm görmesin yarına kadar" evlatlıktan mı reddetti?

    lisede öğretmenin demedi mi hiç? "çık ulan dışarı ders dinlemiyceksen, hava al açılırsın, yarın doğru düzgün gel derse" okuldan mı attılar?

    hagi şu anda o sahada baba-öğretmen konumundadır. ters birşey görürse bunu yapma yetkisine de sahiptir. efsaneliğini geçtim, tuttuğum takımın hocası lan o. şimdi baros'u tamam çok seviyoruz, canımız ciğerimiz, gözbebeğimiz ama, daha hagi olamadı gönlümüzde, o mertebeye kolay kolay gelecek bir futbolcu olacağını da sanmıyorum şu piyasada. saygıyı göstermek zorunda. hagi'ye de herhangi bir sebeple "fuck off" çekecek birini savunan adam da galatasaraylıyım diye dolaşıyosa ortalıkta, "kaç tane galatasaray var lan bu ülkede" diye sorarım ben. aynı takım olmayabilir kastettiğimiz çünkü.

    ben size olacağı söyleyeyim, pazartesi antremana çıktıklarında hagi gülerek "aklın başına geldi mi" diyecek. baros da belki özür dileyecek, belki de "ben haklıydım kardeşim, ama aynı amaç için çalışıyoruz, tadımız kaçmasın" diyerek kaldığı yerden devam edecek.

    ne meraklıyız lan abartıp kendi takımımızı baltalamaya. aferin. tam da derbi öncesi. bir kısmımız hagi'ye düşman olsun, bir kısmımız baros'a, bu ikisini kapıştıralım. 18 mart taki derbi kimin skinde? yeter ki florya'da cümbüş olsun.

    "tarihimizin en kötü sezonu yeaaa". sene başından beridir buradan, sözlükten forumlardan bilmem nereden çıkardığımız kavgalara bakın, anlarsınız bu en kötü sezon daha çok kimin bok yemesi.

    edit: lan dayanamadım içimde kaldı, bunu da yazıcam. yarın bigün genel sözlüklerde (ekşi, itü vb..) başlık açarlarsa "ota boka gaza gelip gerginlik çıkartan sazan galatasaray taraftarı" diye, hiç eksilemeyin adamları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın