resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2288
    hakan yakın'da olduğu gibi zvjezdan misimovic konusunda takıntılı davranarak hata yaptığını düşünsem de milan baros krizinde tarafı olduğumdur.

    nedenine gelince; bana göre hagi "burada patron benim" mesajını vermek için takımın 10 numarasından yani hakan'dan da misimovic'ten de yapamadıkları* ya da yapmak istemedikleri* şeyleri istemekle hata yapmıştır. bu adamları kazanmak yerine uğraşmamayı tercih etmiştir. yoksa bu isimlerin disiplin sorunları olduğunu düşünmüyorum. lakin son milan baros krizinde* tahminim milan baros'un bir disiplin eksikliği var. baros şu son dönemde işlerin iyice kötüye gitmesi ve sakatlığı yüzünden güçsüz olmasıyla çok mutsuz durumda. psikolojisi de bozuldu sanırım herkes gibi. kötü gidişi hazmedemediği için de saçma hareketlere giriyor. maçlarda iyice emre belözoğlu'na bağladını görüyoruz mesela. antremanda da buna benzer yanlış hareketler, disiplinsizlik mutlaka yapmıştır diye düşünüyorum.

    idare edilebilir miydi? belki evet ama idare edildiği için kadro dışı bırakılmamıştır belki de. baros'un ne derece abarttığını bilmiyoruz sonuçta. neyse işte ben baros'un bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum ve bu konuda hagi'yi destekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın