resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1939
    şu saatten sonra onu burada tutacak nedenler azdır. milan baros'a destek olmak, adını haykırmak bu taraftarın borcudur. geçmiş efsanelerimize saygımız büyük, ama baros'u harcayacağız diye bir şey yok.

    milan baros değildir üç senenin sorumlusu. onu yedekleyebilecek forvet bulamayan ve hamal gibi kullanan yönetimdir. lastiği elbette patlar bir yerde. dünyada herhangi bir takım göremezsiniz, tek forvetin sırtına yüklenip, sezonu öyle geçirmeye niyetlenen.

    sen gelip bu adama canı isteyince oynamıyor diye damga vurarsın sonra. bu adam 17 ekim 2010 galatasaray ankaragücü maçı' nda nasıl sakatlandı? sahada bugün kaptan olanlar yürürken, ihanet içinde davranışlar sergilerken, onların pisliğini örtmek için savaşırken sakatlandı. adelesi dayanamadı ve orada istifa etti. o an baros'un ağlayak çıktığını görmediniz mi? isyanını görmediniz mi? şovenizm yapmayın arkadaş. milan baros ağzınıza sakız ettiğiniz galatasaray ruhunun yegane temsilcilerinden biridir.

    milan baros kim ulan, hagi'nin canı sağolsun dersen hata edersin. yarınını çöpe atarsın. milan baros'un kadro dışı kaldığı takımın kaptanı servet çetin'de olur, yarın öbür gün mustafa sarp'ta olur.

    edit:bu da ankaragücü maçında sakatlığı sonrası caps'i;

    http://i56.tinypic.com/2iibtow.jpg *
App Store'dan indirin Google Play'den alın