resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1933
    yönetim baros'u kadro dışı bıraktırmak istese fener maçından sonra böyle bir hamle yapardı heralde, göz göre göre bir hafta önce bunun yaşanması çok saçma. ayrıca ben anlamıyorum işin içinde yönetim olsa bile hagi'ye bunları yaptırmak bu kadar kolay mı? ne yani yönetim hagi'ye misimovic'i kadro dışı bırak dedi hagi bir sürü sebep uydurup misi'yi kadro dışı bıraktı, sonra yönetim baros'u idmandan kov dedi hagi de durup dururken adama sen laubalisin çık git dedi öyle mi? hagi'yi savunanların topu yönetime* atması bunu gerektiriyor çünkü. işin içinde yönetim var belki ama hagi bütün bunlara göz mü yumuyor yani?
    iki benzer olay var ve ikisinin de sebebi laubalilik, disiplin eksikliği vs. ne disiplinmiş hakkaten baros gibi bir adam bile antrenmandan kovuluyorsa takımdaki onca gereksiz tip hangi akla hizmet orda takılıyor?
    şu takımda canla başla çalışan, her maç aynı hırs ve azimle oynayan, kaybedilen maçlarda arkadaşlarına isyan eden baros değil mi? antrenmanda varsın gülsün eğlensin bu adam maçta elinden geleni yapıyorsa antrenmanda olan böyle küçük bir olayın raporlar bilmem nelerle büyütülmesine ne gerek var?
    ben gerçekten anlamıyorum, anlamak da istemiyorum bu olan biteni. elalem teknik direktörü hakkında röportaj verip, sayıp sövenleri bile kadro dışı bırakmaz bizim takımın haline bak bir de.. olayı kendi içlerinde çözmek varken yönetim kurulu karıştırılıyor işe. böyle rezillik görmedim. misimovic olayına bile ne kadar tepki oldu, misimovic kim ya baros bu baros! bu kadar basit mi silip atmak? şu an silip atılmadı belki ama ben açıkçası bu durumda hiç bir sebepten ilerisi için umutlanamam. misimovic kadro dışı bırakıldığında da bir hafta sonra affedilir deniliyordu ne oldu gördük. ve onun da hagi'ye sistem ve kendi oyun yeri hakkındaki söylenmelerinden ötürü kadro dışı kaldığı haberleri de ayyuka çıkmıştı. şimdi yine benzer bir olay. nasıl iyimser olabilirim ki bütün bunlar yaşanmışken?
    bu haber böyle kalsaydı, resmi siteden o açıklama yapılmasaydı kendimi avuturdum yalandır diye ama şimdi kıymetli değerlendirmelerini beklemek zorundayız sinir ve stres içinde..
    her gün bir olay, her gün bir skandal, her gün ayrı bir rezalet. taraftar bu kadarını hak etmiyor, gerçekten hak etmiyor ya interneti açmaya korkuyorum artık. ben artık bu sezon galibiyet falan da istemiyorum başka. iki gün üst üste huzurlu olmak istiyorum, galatasaray'ın huzur içinde olmasını istiyorum. taraftarı da geçtim bu camia bu kadar yıpratılmayı hak etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın