• 9
    biraz sabır. ne olup bittiğini anlayıp, öyle yorum yapmak lazım aslında ama ilk intibahlarımla ben şöyle söylüyorum:

    kalli vakt-i zamanında kaiserslautern'in başına geçtiğinde, daha kulüp binasından içeri girer girmez, takımın ve ligin en önemli yıldızlarından damir hotiç yanına gelip ''hoca, ben hotiç. asla kulübede oturmam,'' demiş. kalli de ''tamam,'' cevabını vermiş. bir dahaki maçta hotiç, hakikaten de kulübede değilmiş. tribünde oturup, maçı izliyormuş.

    işin özeti şu: baros, bu takımda kewell'la beraber en sevdiğim oyuncu. ikisi de şimdiden efsaneler arasında yer almıştır bence. ancak hagi kadar sevmiyorum kendisini. bir ikincisi, hagi'ye güvendiğim kadar da güvenmiyorum. takımın hocası hagi. disiplin istiyorsa, herkese eşit uygulamalı o disiplini.

    ha, hagi hata yapmış olamaz mı? olabilir tabii. fakat, bir futbolcu teknik direktörünün direktiflerini uymuyorsa, teknik direktörü ne yapacak yanaklarından öpecek hali yok ya adamı...

    bir de, her şeyi geçtim, abartılı da olabilir gelen haberler. medyaya kalırsa, culio'ya ya da yumruk atmıştı baros. sonra fos çıktı. o yüzden, net bir yorum getirmeden beklemek en sağlıklısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın