• 1
    teknik direktör gheorghe hagi'nin forvet mevkisi oyuncumuzu antrenmandaki laubali davranışları tarafından antrenmandan kovulmasıyla vuku bulan eylemdir.

    şahsi kanaatimce hagi'nin galatasaray teknik direktörlük kariyerine vurduğu son baltadır.

    bir de misimovic olayını düşünür olacaksak eğer, sağlıklı bireylerde baros gibi hırslı bir adamın "laubalilik" yüzünden antrenmandan kovulaması misimiovic'in de hakkının yenmiş olabileceğini akıllara getirecektir.

    --- alıntı ---

    bu kez de baros krizi!

    hagi'nin baros'u idmandan kovmasıyla sarsılan galatasaray'da olayın iç yüzü aydınlanıyor!

    bahri havadır'ın lig tv'den duyurduğu son dakika gelişmesi, galatasaray'da büyük şok yaşanmasına neden olmuştu. habere göre, teknik direktör gheorghe hagi, tartıştığı baros'u idmandan kovmuştu!

    olayın iç yüzü de kısa sürede aydınlandı. pınar argun'un ulaştığı bilgiye göre çift kale sırasında hagi laubali davrandığı gerekçesiyle baros'tan yedek takıma geçmesini istedi. baros buna karşı çıkıp tepki gösterice de hagi golcü futbolcuyu idmandan kovdu!

    galatasaray'da sıkı disiplin uygulamalarıyla tartışılan kararlara imza atan hagi, hatırlanacağı üzere bosnalı yıldız misimoviç ile de büyük sorun yaşamıştı. rumen teknik adam, sakız çiğnediği için kadrodışı bıraktığı misimoviç'i yönetimin baskılarına rağmen affetmemiş ve yıldız futbolcu rusya'ya transfer olmuştu.

    (ligtv.com.tr)

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    açıklama

    florya metin oktay tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde galatasaray profesyonel futbol takımı oyuncusu milan baros, teknik direktör gheorghe hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

    teknik direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, galatasaray spor kulübü yönetim kurulu’na gönderilmiştir. raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

    kamuoyuna duyurulur.

    galatasaray sportif a.ş.

    --- alıntı ---

    düzenleme-not: olayın göbeğindeki şahıs yani herkesten fazla etkilenen kişi milan baros olduğu için başlık 11 mart 2011 milan baros krizi olarak açılmıştır. velhasıl başlığın milan baros olarak açılması sorunun milan baros'ta olduğunu göstermez ki suç baros'tadır veyahut değildir bu beni ilgilendirmez. her şeyi zaman gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın