• 1501
    belki de ben kolay konusuyorum* ama takim ne kadar da kotu bir durumda olursa olsun taraftarin bu takimin yaninda olmali.

    takim goller attiginda, galibiyetler aldiginda, guzel futbol oynadiginda isler zaten kolay gider. ben istiyorum ki yonetim hata yapsa bile, camia karissa bile, futbolcular moralsiz ve stresli olsa bile taraftar takimina sahip ciksin. tam da simdi destek vermesi gerekir takimina. zor gununde de onlarin yaninda oldugunu gostermek icin.

    biz neden liverpool gibi: "you will never walk alone" diyemiyoruz? bizim takimimiza sahip cikmamiz gerekir, dusene de bir tekme ben atacagim dersek olmaz. aksine biz taraftar olarak takima nasil destek, nasil yardim edebiliriz diye dusunmemiz lazim. yani toparlanmalari icin adim atmaliyiz.

    biz galatasarayliyiz bunu kimse unutmasin. galatasaray taraftari baskadir diyorsak bazi seyleri galatasaray'a yakisir sekilde yapmamiz gerekir. galatasaray'a yakismayan futbolcular, yoneticiler var diyen olabilir ama onlar yakismiyor diye ben de galatasaray'a yakismayan haraketler yapamam. futbolculara, teknik direktorumuze kufur edemem. yonetim, hagi gitsin diye takimin yenilmesini isteyemem. kendi futbolcularimiza zarar veremem.*

    birde biz yavas yavas fenerbahce taraftarina benzemeye basladik. buna da artik bir dur demek lazim.

    --- alıntı ---
    galatasaray'a sahip çıkın

    galatasaray yönetimi ve muhalefeti, telegol gibi bir programa konuşa dursun, siz galatasaraylılar ve futbolseverler galatasaray'a sahip çıkın...

    galatasaray yönetimi, daha sonraları fransa'da lyon hanedanlığını yıkan marsilya'yı yıllar sonra şampiyonluğa götüren eric gerets'i futbolcularına ve türk medyasına yedire dursun, onu bu ülkeden kovadursun... siz galatasaray'a sahip çıkın.

    galatasaray yönetimi feldkamp gibi 1992-1993 sezonunda uefa kupasını kazanan kadronun iskeletini oturtan bir futbol dehasına, üç kuruş para vermeden takım kurdurtsun, kalli servet'i, mehmet topal'ı, emre güngör'ü, uğur'u, serkan çalık'ıyla üç kuruşa sana yine yepyeni bir takım kursun... yönetimin böyle bir futbol adamını futbolcularına yedirsin, basınına malzeme etsin. siz galatasaray'a sahip çıkın. telegol gibi programlarda böyle bir futbol dehasına, okan'ı, tugay'ı, hakan şükür'ü, bülent korkmaz'ı çıkaran bir futbol dehasına "bunak" densin. senin yönetimin bu adama sahip çıkamasın. siz galatasaray'a sahip çıkın.

    skibbe gibi almanya'nın en genç ve modernist teknik adamlarından birine, stajyer muamelesi yapılsın telegol gibi programlarda... o skibbe galatasaray'a avrupa'da mağlubiyet göstermesin. galatasaray yönetimi onun kuyruğuna teneke bağlayıp göndersin. siz galatasaray'a sahip çıkın.

    bülent korkmaz gibi bir galatasaray efsanesi teknik direktör yapılsın... (her ne kadar teknik adamlığını hiç beğenmesem de) galatasaray yönetiminin, bedava bilet vererek elinde tuttuğu ultraslan taraftar gurubu tarafından küfürlere maruz bırakılsın. 6 ayda kaçacak delik arasın... siz galatasaray'a sahip çıkın.

    rijkaard gibi dünyanın en iyi 10 teknik adamından biri olarak gösterilen, sayısız başarıları olan bir teknik adama, istediği transferleri yapma izni çıkmasın, adnan sezgin gibi bir adamla, rijkaard gibi bir adam çalışmak zorunda bırakılsın. telegol gibi programlarda rijkaard'a laf söyleme cürretinde bulunulsun. galatasaray yönetimi derdini telegol'e anlatadursun... siz galatasaray'a sahip çıkın.

    son olarak george hagi gibi bir adam. galatasaray'ı bir zamanlar avrupa'nın zirvesine çıkaran adam, karakteriyle telegol gibi programlarda tartışılsın. 5-6 sene önceki talihsiz bir olay tekrar tekrar bu gibi programlarda yayınlansın. adamın ne efsaneliği ne emeği kalsın... 5 sene sadece futbolculuğunda verdiği inanılmaz emeğe, inanılmaz büyük başarılara istinaden galatasaray yönetimi teknik direktörlüğüne 5 ay saygı gösteremesin... siz galatasaray'a sahip çıkın.

    siz galatasaray'a sahip çıkmazsanız.

    ligin 1. haftasında sivasspor deplasmanında 14 ağustos 2010'da mehmet yıldız, neill'le güreş tutar. faulü yine sivasspor kazanır, orta gelir golü yersiniz.

    ligin 2. haftasında bursaspor'a karşı 22 ağustos'ta volkan şen sarı kartı varken topu herkesin gözü önünde eline alır. hakem göz göre göre volkan'ı oyundan atamaz. siz 0-2 yenilirsiniz.

    ligin 7. haftasında 1 ekim 2010'da maç başlar başlamaz neill emenike'nin önündeki topa vurduğunda, bu kadar komik bir penaltı çalınır, siz yine yenilirsiniz.

    ligin 8. haftasında ankaragücü maçında rakip hareketli topu oyuna sokar, hakem görmezden gelir, siz kontradan golü yersiniz. rijkaard gider, yenilirsiniz.

    ligin 12. haftasında hagi ile işler iyi başlamışken manisaspor maçı 0-0 iken rakibin elle kestiği pozisyon penaltı değeri kazanmaz, yüklenir yüklenir galatasaray golü bulamaz, manisaspor kazanır, siz yenilirsiniz.

    ligin 13. haftasında galatasaray kayseri deplasmanında 0-0 kalır. bir elano'ya yapılan penaltı bir de rakibin elle kestiği pozisyonda galatasaray'ın iki penaltısı verilmez.

    ligin 19. haftasında bursaspor kenny miller'in hem ofsayttan hem de elle kontrol edip attığı golle öne geçer, siz yine yenilirsiniz.

    ligin 24. haftasında karabükspor karşısında maç başında kazım'a bariz bir penaltı yapılır fakat düdük tabiki çalınmaz.

    yönetimi, muhalefeti, telegol'e konuşan, telegol'ün pençesine kadar düşmüş bir kulübün hakemler tarafından korunması da mantıklı olmaz zaten.

    onun için bu takıma siz sahip çıkın.

    --- alıntı ---

    http://www.medyaspor.com/...-sahip-cikin-3039088
App Store'dan indirin Google Play'den alın