resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2238
    öncelikle belirteyim, hagi'nin futboldan ve futbolcudan çok iyi anladığı kabul etmeli, ondan sonra teknik direktörlüğünü eleştirmeliyiz şeklinde düşünüyorum.

    baştan başlayalım; başka hiçbir argümana gerek yok ''benim izlediğim, bildiğim hagi futboldan anlamıyor olamaz''.

    futbolcudan iyi anlamak meselesinde birinci döneminden başlayarak yanıt başlayalım.

    döneminde metz'den gelen ribery, hani anelka'nın bonusu olan, bir devre top oynayıp bizleri mest eden ribery. hagi'nin gelişinden 2 ay sonra ''bu çocuğa dikkat edin, elimizden kaçabilir'' dediği ribery. 5-1 lik fenerbahçe maçında, oynadığı süre ortalığı darmadağın eden sonra oyundan alınan, soyunma odasında yorgunluktan kusan ribery.

    uğur uçar ile arda turan'ı a takıma aldı hagi, goteborg u gencecik çocuklarla perişan eden takımın hocasıydı.

    ayhan'dan sol kanatta, belki futbol kariyerinin en yüksek verimini alan hagi.

    bu sezona gelelim, stancu'dan daha pek birşey göremedik ama culio'yu alan hagi, bu kadar motivasyonu düşük bir takıma her zaman kazanamasa da kazanma isteği getiren hagi, hep geçiş dönemlerinde takımın başına gelen hagi.

    yapmaya çalıştıklarının dibini düşündüğümde çok iyi niyetle ve kafasındaki en iyi yapmayı isteyen bir adam hagi, eline istediği malzemeler verilse çok lezzetli bir yemek yapabilecek bir aşçı hagi.

    biliyorum, hagi'nin galatasaray serüveninin sonuna geldiği maalesef ki biliyorum.

    demek istediğim, hagi'nin mutlak surette takım ile devam etmesi... sportif direktörlük şeklinde bir görev ile takımda devam etmesi, ve çalışacağı adam mümkünse lucescu ama mümkün değilse iletişim kurabileceği tecrübeli bir teknik adam olmalı.

    hem hagi galatasaray kariyerine devam etmeli, hem de galatasaray bazı değerlerini kaybetmediğini herkese göstererek hagi'nin özel olan özelliklerinden faydalanmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın