resim
Emiliano Adrián Insúa Zapata
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 579
    kimse kimsenin uçkuruna meraklı değildir, futbolculara sempati sağlamak için de acındırmaya, yobazlıktan, yabanlıktan dem vurmaya gerek yok.

    bu adamlar dünyanın parasını kazanıyor ve dünyanın en harika mesai saatlerine sahipler. profesyonel futbolcu dediğin adamın hayatı, senin benim için amerikan rüyası gibi bir şey zaten. takım arkadaşları sahada mücadele ederken, o da onları destekliyor, onları izliyor olacak. izleyecek ki hakan balta'nın, çağlar'ın neyi doğru neyi yanlış yaptığını görecek, izleyecek ki neden onların yerinde olamadığını anlayacak.

    futbolcunun sevilmesine, sempatik görülmesine hiç bir itirazım yok ama kulüpten bir güzel para alan herhangi bir adamın bu şekilde davranması en hafif tabirle, doğru değil.

    ulan tribünlerde değilsin bari evine kapan. git ne halt yiyorsan evinde ye de bari tepemize akbaba gibi üşüşmüş adamlara malzeme verme.

    bir de çıkıp "taraftar önce maça gitsin de ondan sonra eleştirsin insua'yı" deniyor.

    ben de diyorum ki; önce o kulüpten para kazanan insua maça gitsin de, ondan sonra taraftarın maça gitmeyişi sorgulansın!

    hatırlatırım, dilinize pelesenk ettiğiniz o kelepçeli partiler maç saatinde yapılmamıştı. ama sakız oldu mu ağızlara? oldu. komikler sizi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın