• 4
    bunu yapan her boku galatasaray taraftarına bağlamayı pek sever. takım kötü mü gitti? taraftar suçlu. taraftar isyan mı ediyor? gene taraftar suçlu. neymiş efendim 14 sene beklemiş bu takım mış da skor taraftarıymışız da oymuş buymuş herkes birbirine kapak takma derdinde anasını satıym sözlükte desteklediği futbolcu iyi oynasa da gelip sözlüğe yazsa diye izliyo bazıları. hatta daha vahimi şöyle emiliano insua, lorik cana falan kötü oynasa bugün ne kapak yaparım hacı diye elini ovuşturanlar var eminim.

    biliyoruz güzel abilerim 14 sene beklendiğini de 11 mağlubiyet de hiç alınmamıştı şimdiye kadar. o 14 senede bu lanet futbolcuların mağlubiyete alıştığı kadar şampiyonluk kaybetmeye alışmışmıydınız siz?

    bak galatasaray taraftarının özlediği şeyler diye bir başlık açıldı orada yazılan şeyler kupa mupa değil ha, sabri ugan sesi duymaktan gol kaçırınca çekilen has.ktir den falan bahsetmiş insanlar.

    sonra isyan edince futbolcu eleştirince yuhalayınca galatasaray taraftarı çok rerörerö. hadi lan ordan çelik mi lan bizim sinirimiz doğduğumuzdan beri arda efendinin sevdiği kadar sevdiğimiz kulübümüz göz göre göre içten dıştan çöküyor karabükspor taraftarı bile gelip stadımıza "cimbombom nerde" "samiyen sustu bizi dinliyor" gibi atarlar yapıyor ıslıklamaya yüzümüz olmuyor sonra arda efendi biraz pışpışlanmayınca boku gene biz yemiş oluyoruz.

    biraz şu herkesin nefret ettiği ayhan akmandan ders alsın büyük kaptan bi zahmet. adam kulüp tarihinin en organize ıslığını yedi çıkarken formasını öptü trip atmadı. şimdi aynısını galatasarayımızın çocuğu için düşünelim tüm stad kendisini ıslıklasa tepkisi ne olurdu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın