• 2
    meselenin arda turan'ın çöküşünü galatasaraylılara değil, fenerbahçeli medyaya çok güzel destek verip arda turan'ın çöküşünü hızlandıran galatasaraylılara bağlayan insandır. bi hatırlamak lazım bu çöküş nerede başladı. benim hatırladığım, aziz yıldırım'ın ettiği 15 milyon euro'luk teklif sonrası başladı bu. o zamanlar içimizin yağları eridi "oo bak arda ne biçim galatasaraylı, 15 dakkada o aziz yıldırım'ı galatasaraylı yapar" falan diye ama, adamlar çok güzel bi şekilde bitirdiler arda'yı.

    geçen yıl diyarbakırspor maçıydı. fenerbahçe'ye ali sami yen'de 1-0 kaybettiğimiz maçın ertesi haftası. arda birkaç haftadır sakat, oynamamış fenerbahçe maçında da. ama bir gazete parçasında görülmüş "arda sinema kapattı" yazısı yüzünden o maçta da oynamayan arda, maç boyu süren protestodan en çok nasibini alan adamdı. evet, oradaydım, utandım.

    arda o günden beri gülemiyor. çünkü kendi ağzıyla vermişti çöküşünün şifresini : "galatasaray taraftarı bana arkasını döndüğü an yıkılırım" diyerek.

    adam oynamamasına rağmen, bilmem hangi kurumun açıkladığı verilerde türkiye'nin en çok konuşulan futbolcusu oldu defalarca. ha şimdi de alex oluyor. ama aradaki farka bakalım. arda hakkında yığınla arda'yı gözümüzde kötüleştirmeye çalışan yalan haber yapılırken, alex için sevgi pıtırcığı söylemleri var. kedi canını sevdiğimin medyası.

    şimdi, o medyaya küfrederken o medyanın gazına gelenler var ya, kına yaksınlar. **
App Store'dan indirin Google Play'den alın