• 1486
    durum değerlendirmesini elini vicdanına koyarak yapmalıdır.

    5 mart 2011 galatasaray karabükspor maçını açın tekrar izleyin. takımda onca kötü sonucun üzerlerinde oluşturduğu baskı var, mutsuzluk var. kafa olarak takım bitik. evet bu onların suçu, düzeltmek de onların elinde. ve kendilerini düzeltebilecekleri en iyi adam var belki başlarında.

    maça bakın, hagi maçı kazanmak için gerekli olan en ideal kadroyu koymuş. takım şu an olabileceğinin en iyi oyunlarından birisini oynamış, rakibe tek pozisyon vermemiş, adam akıllı şutları yok. gol bulmak için de bol bol atak yapmış, ilk 15 dakikada 2 penaltısı yenmiş, topu direkten dönmüş bir takımımız var. bunları görelim. görelim ki hagi'ye yapılan eleştrilerin haksızlığını anlayalım.

    bizdeki sorun nerede? sorun takımın yerlilerinde. net kalitesizler. paramız olsa 2-3 yerli dışında hiçbiri bu takımda bu futbollarıyla barınamaz. ha, bu performansları arttırılabilir mi? evet, ama sezon öncesi kamplarla. bu sezonun geri kalan maçlarında değil. geçirilecek iyi bir kamp dönemi ve yapılacak 3-4 etkili değişiklikle yeni stadımızda şampiyonluk çok kolay. yeter ki şu lanet sezon bitsin. hagi'ye güvenilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın