• 85
    a grubu maç sonucu:

    [franchi & absurdman] - [airkaynana & kurthoca] : 2-10

    inanılır gibi değil. bu skor bize hiç yakışmadı. konuşulacak birşey yok aslında ama anlatalım:

    maça önce elros tuniviel'in hostluğunda başladık. franchi'de lag olmasından dolayı kısa sürede maç 6-1'e geldi ve tekrar başlamasında karar kıldık. yeni maça airkaynana & kurthoca ikilisi 3-0 önde başladı zira yediğimiz gollerin hepsi lagdan değildi. 3-0 başlattığımız maç da 10-2 son buldu. rakip çok güzel savunma yaptı, ataklarım hep sonuçsuz kaldı. gerçi benim futbolumda evdeki dandik pc'de oynamamın da etkisi vardı ama buna sığınmayacağım. takım arkadaşım canım ciğerim franchi'ciğimin de muhteşem(!) defans performansı da benim iğrenç futboluma tuz biber oldu.

    hayır arkadaş tamam gol atamam eyvallah da gol yemesek maç dengede gidecek. adama çıkma diyorum çıkıyor ben napayım. o çıktıkça gol yedik, yedik allah yedik, yemelere doymadık bir daha yedik. allahım kabus gibi bir maçtı.

    neyse, ben ikinci turnuvanın şampiyonu olarak ve bu ikili olarak da geçen turnuvada yarı finale çıkarak kalitemizi bell etmiştik, ilk maç diye bu maça kaza gözüyle bakıyorum. gruptan çıkma şansımız yüksek, kötü bi yenilgiyle turnuvaya başladık diye pes edecek değiliz. bi de maçları kendi pc'mde yapıcam bundan sonra bu ne arkadaş deplasman klavyesi gibi.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın