resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1070
    http://spor.milliyet.com.tr/.../1359747/default.htm

    ya arkadaş bu ülkede başbakan eleştiriliyor tartışılıyor, bu ülkede cumhurbaşkanı tartışılıyor, eleştiriliyor, hadi futbola dönersek oynamayan arda turan eleştiriliyor,tartışılıyor. sen mi eleştirilmiyeceksin? bu kulübün onursal başkanı faruk süren tartışılıyor, eleştiriliyor. sen mi eleştirilmiyeceksin?

    1-2 pas hatası yüzünden beni eleştiriyorlar diyorsun. biz seni pas hatan yüzünden eleştirmiyoruz. biz seni takıma katkıda bulunamadığın için kızıyoruz. bıraktım katkıyı takıma zarar verdiğin için eleştiriyoruz. bu taraftar deplasmandaki bursaspor maçındaki hareketini, kırmızı kartını unutur mu? o maçın mağlubiyetini kaleci ufukla birlikte sen getirdin.

    10 yılda 10 golün var. biz seni gol atmadığın için de eleştirmiyoruz. biz senden arzulu, istekli, mağlubiyeti kabul etmeyen, takımını ateşleyen,takımı kendi sahasında hapsolduğunda yaptığı presle topu kapan ve bu topu ileriye taşıyan veya ilerde ki arkadaşına buluşturabilen bir futbolcu olmanı istedik. taraftarın senden kaptan olarak ve oyuncu olarak beklentisi buydu.

    bu taraftar bucaspor maçındaki attığın golü unutmaz. lakin kaptan çıktığın bir maçta hakan balta ile girdiğin diyoloğuda unutmaz. yaptığın bir iyi hareket bu yapamadığın hareketleri örtebilir mi? zor, hem de çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın