resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2014
    bir galatasaray başkanı düşünün ki, taraftarı "şampiyonu biz belirleyeceğiz" diye avutuyor. gözlerim yanlış görüyor, kulaklarım yanlış duyuyor diye düşünmek istiyorum.

    dürüst olmak bu kadar mı zor?

    adnan polat'a mektup:

    tamam istifa etmedin, ama artık çocuk kandırmayı bırak bari. de ki, son yıllarda futbol takımı olaraj bir cacık yapamadık, teknik heyetimiz oturmadı, camiayı susturmak için kelle alıp durduk, aldığımız futbolcular ya bize gelince oynamadı ya biz oynatamadık ama zarar ettik. bu stattan çok medet umduk yönetim olarak ama orda taraftara bir avrupa maçı bile izletemeyeceğiz en az 1.5 sezon, he neyse kombineleri sattık kardayız. he bir de takımda disiplini sağlayacağız derken iyice battık, disiplin ve karakter kelimesinin ardına sığınıp para kazanmak için futbolcu sattık, yerlerine aldıklarımız da ucuz olsun diye karakter testi filan yapmıyoruz tabii.

    of ya ne bileyim de bir şeyler, hatta her şeyi yıkıp baştan yapacağız de, ama kimse 1 sene başarı beklemesin de. yok vazgeçtim ya, artık gitmen gerek, gerçekten konuşma ve git. bu arada çok da severdim seni be, sana olan sevgim başarısızlıklar sebebi ile değil taraftarı karşına aldığında bitmişti. en azından daha çok batmadan gidersen, bari yıllar sonra belki iyi anılacak bir şeyler buluruz, yani umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın