resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1068
    ıslıklanması doğal, ancak yanlış olan futbolcumuzdur. son yıllarda galatasaray'daki yanlış takım planlamasının (olmayan takım planlamasının hatta) sonucu hala bu takımda ilk on birde sahaya çıkabilmektedir ayhan akman. geçmişte pek çok şey vermiş olabilir takıma, ancak artık çok bariz şekilde ortadadır katkı yapmak yerine zarar verdiği. geçmişte yaptıkları adına ıslıklanması ve yuhalanması ''ayıp'' olarak nitelendirilebilir.

    ancak taraftarın da bir sınırı var. yahu galatasaray ortasahasında kimleri izledi o taraftar! çatır çatır top oynayan takımlardan sonra; iki metre önündeki adama pas veremeyen, ileri oynamaktan korkup hep garanti pas arayan adamlara senelerce maruz bırakılan taraftarın duyguları yok mu? o taraftarı yolunacak kaz olarak gören yöneticiler, en azından yolmaya devam etmek için üst üste iki pas yapabilen bir takım ortaya çıkartmak durumunda değil mi?

    tepkinin gitmesi gereken adres belli. ama insan sahada gördüklerine de kayıtsız kalamıyor. ıslıklamak ve yuhalamak, doğruluğu ve yanlışlığı yerine göre değişebilen eylemler olmakla birlikte, oldukça insani tepkilerdir. şiddet içermemektedir en nihayetinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın