• 2778
    bir kısım taraftarın ilginç bir şekilde 52.000 kişilik kapasiteyi fazla bulduğu stadyum. bir kere hiç bir zaman deplasman seyircisine ayırılan koltuklar nedeniyle oraya 52.000 galatasaray'lı gelmeyecek. localara ayrılan alanları da çıkarırsak tahmini 45.000 gibi bir rakam ortaya çıkıyor. bu rakam kendisini türkiye'nin en fazla seyircisine sahip olduğunu iddia eden bir kulüp için ideal.

    takımın içinde bulunduğu buhranlı dönem ve yılın en soğuk dönemi içinde bulunmamız nedeniyle stadyum içinde göze çarpan boşlukların bulunması son derece normal. stadyum çevresinin hala bir şantiye görünümünde olması, kapalı otopark'ın tam anlamıyla hizmete girmemesi ve bitmeyen yolların etkiside gözardı edilmemeli.

    yeni transferleriyle ligin üst sıralarına oynayan bir galatasaray'ın, eksikliklerinde giderilmesiyle önümüzdeki sezon bu stadı büyük ölçüde dolduracağına inanıyorum. ali sami yen stadında 12.000 ortalama ile oynayan bir takımın bir ay içerisinde 48.000 ortalama ile maç yapması olsa olsa büyük bir hayalperestlik olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın