resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2096
    babası ölmesine rağmen yasını bile doğru düzgü tutamayan adam gelip senin tuttuğun takımla maça çıkıyor,
    sana göre maç primi için...
    suat kaya alışverişten dönerken onu emre belözoğlunun kramponlarını törpülerken görüyor,
    sana göre emre'den sebeplemek için...
    uefa finalinde sinirden adams'a vuruyor,
    sana göre kişisel hırsından...
    adama en zor zamanda, en berbat durumda teknik direktörlük teklif ediyorlar ve çıkıp geliyor,
    sana göre para hırsından, kendisini kanıtlama çabasından...

    şimdi beni dinle ey cehaletin esiri;

    önce şuna bak;

    http://www.emlakkulisi.com/...yukseldi_-54474.html

    adam iaki otelinden yılda 2.5 milyon € kazanıyor. bir süredir iyi kötü futbol takip ediyorsunuz. milyon eurolar lafına alıştığınız için o paralar size ufak bir mebla geliyor ama yılda 2.5 milyon € kazanan ve 30 kasım 2010 itibarı ile bunu 3 milyon €'ya çıkaran bir adamın paraya ihtiyacı var öyle mi?

    kişisel hırsından kendini kanıtlama çabasından galatasaray'a yine imza attı değil mi? bak şimdi şuna;

    http://www.lpghaber.com/...--haberi-174328.html

    adamın kişisel hırsı varsa bile, ego tatmini için teknik direktörlük yapabileceği bir yer var anlıyor musun? anlamıyor musun, dur anlatayım;

    sen şimdi o linke bile bakmaktan aciz, bir iki kelime okuyup kapat ikonuna tıkladın ya, önemsemedin ya, heh işte herkes senin gibi davul değil. hagi dediğin adamın içi dolu. bu işi hırsından yapmadığının kanıtı da o bakmadığın haberin ara satırlarında gizli;

    --- alıntı ---
    "gençlere yönelik bir proje. kurduğum futbol akademisinde 7 yaşından 21 yaşına kadar oyuncu bulunacak. hedefimiz iyi bir performansa ulaşabilecek futbolcu yetiştirmek. ilk olarak romanya kapsamlı bir proje. altyapıyı iyileştirmek, futbolu geliştirmek demektir"
    --- alıntı ---

    yani futbolu senin takip ettiğin, kafa patlattığının yüzlerce misli kadar yalayıp yutmuş birinden bahsediyoruz ama sen hala kişisel hırstasın. evet kişisel hırs var ama sende var, çünkü zamanında ada kullanıcı adlı yazarımızın dediği gibi;

    ''bu ülkede beğenmemek yüksek kültür seviyesi olarak görülür malesef''

    işte sen de bir boku beğemeyerek yüksek kültür mertebesindesin sanıyorsun ama sıfırsın. bir şeye aşkla bağlananları küçük görme gibi bir huyun var, bunun sebebi de; dogmaların kötü olduğu ve ilkel duygulardan kaynklandığı küçük yaşlardan beri empoze edilmiş beynine ama onu öğreten dangalak sana kutsal değerler ile dogmalar arasındaki farkı öğretememiş. o yüzden bir fikirde ısrarcı olmayı dogmayla karıştırarak cehaletinde sınırları zorluyorsun. ve ben senin gibilere kıçımla bile gülemiyorum. çünkü mental olarak öyle bir sığıra bağlamışsın ki; biraz benzer düşünceleri savunanlar da, kişisel destek ihtiyaçlarını senin fikirlerinden alıp hayati hataya düşüyorlar. bu epic fail dalga dalga yayılan, belki de doğru fikri yanlış argümanlarla savunmana yol açıyor.

    işte bundan sonra hagi'nin kötü teknik direktör olduğu bir gerçekse bile* bu fikri paylaşan ve savunanlar bir süre sonra yalış mecralara kayıyorlar. iş, kötü teknik direktörden çıkıp hagi'nin kişisel hırsları, yönetme beceriksizliği, para düşkülüğüne dökülüyor.

    eğer hagi'yi teknik-taktik eleştirecek kafa yoksa ve sadece başka yerlerden vurabilecek göte sahipsen buyur devam et. ama lazım değil göt, lazım kafa hagi'yi eleştirmek için teknik-taktik açıdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın