resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2093
    ben artık sıkıldım, valla bak. hagi'nin kim olduğunu 18 yaşındaki, 20 yaşındaki adama anlatmaktan sıkıldım. a.k sen 7 yaşındayken bir daha belki hayatında göremeyeceğin uefa kupasını ülkeye getirmiş, sen 8 yaşındayken futbolu bırakmış; ama sen hala hagi kim yeaa diyebiliyorsun? cahil cesareti bu olsa gerek.

    arkadaş biz bu adamla tarihimizin en güzel günlerini geçirdik. bize unutulmaz 5 sene yaşattı. sonra gel takımı çalıştır dediler, geldi. git dediler, gitti. sonra takımın anası sikilmiş, fener deplasmanına gidecek, millet 6'dan sonra saymayı planlıyor; adama gel dediler yine geldi. ulan adamın karakterini bilmiyosun, hatırlamıyosan, şu olaydan da mı pay biçemiyorsun? adam t.d kariyerini resmen ateşe atıyor, o gün fenerden 7 yese (ki o günkü psv-feyenoord maçı 10-0 bitince ne düşündünüz söyleyin) belki pzt'yi göremeyecek, bütün kariyeri bitecek adam yine galatasaray çağırdı diye geliyor. bunu da mı anlamıyorsun? vay efendim para için geliyormuş. a.k adamın 7 sülalemizi alacak parası var, 1 milyon dolar için mi kendini riske atacak?

    velev ki dünyanın en kötü teknik direktörü. ulan bu adam bize o kadar yaşattıklarından dolayı bir sene sabrı haketmiyor mu? bunu savununca biz hagispor'lu mu oluyoruz? peki her yenilgide girilen "özledim seni lincoln", "taşşağını yiyem misi", "dos santos olaydı böyle miydi" entry'lerini girenler ne oluyor? a.k 6 ay kalıp ne gol atıp ne asist yapan; spurs'te toplasan 200 dakika oynamayıp santander'e gönderilen adama "ya 1 sene daha sabredilse elimizdekilerinden kötü mü olurdu" diyoruz; ama 5 seneden almadığı kupa kalmayan hagi'ye 1 sene sabredilsin dediğimizde hagispor'lu oluyoruz. o futbolcuyken, bu teknik direktörken dimi? ya bi siktirin gidin ya.

    sonra yeri geldiğinde galatasaray dersin, örf adet dersin. galatasaray his takımıdır dersin, baba gündüz'den alıntılar yaparsın. ama aynı baba gündüz'ün hapisten yeni çıkan, gece rakı sofrası kurup çıkışını kutladığı ertesi gün öğlene kadar uyandırmadığı metin oktay'ı; uyandıktan 2-3 saat sonra maça çıkardığını bilmezsin. peki metin oktay "kötü oynarım" dediğinde, baba gündüz'ün "bugün de kaybedeceksek senin yüzünden kaybedelim" dediğini bilir misin? yok ama o sayılmaz dimi? hagi diyorum bak hagi, yaşın yetmiyorsa eskileri ok, yetiyorsa bir hafızanı zorla. hagi bu. önümüzdeki seneyi de, bak önümüzdeki diyorum bu sene de değil, kaybedeceksek de hagi yüzünden kaybederlim. sikerler köşesini de hagispor geyiklerini de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın