resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2091
    sırf fenere koydu diye anasının amına kadar yolumuz var. en dibe düşelim. çünkü onun sayesinde dünyanın en iyi kulüplerinden biri olduk. hiç umrumda değil galatasarayın şu an yaşadığı durum.

    sikeme değil ya anlatabiliyor muyum? en dibe kadar düşebiliriz. gelsin burda çorlu spor ile maç yapsınlar. sikime mi ya? hagi var lan takımın başında. o varken bütün kötülükleri görelim umruma mı ?

    zaten hagi olmasaydı diğer teknik direktörlerle de 10. sırada olucaktık. onlarla olacağına hagi ile olsun.galatasarayın değerleri gram umrumda değil.

    yaşa hacispor.

    bıktım şu hagi yavşaklığından. ulan canım herifi önümüze aynı bülent gibi yem olarak attılar. siz gidip hala hagi yi korumaya çalışıyorsunuz. (gbkz: ulan hagi nin korunacak bir yanı yok çünkü adamın suçu yok be. ulan adam efsane be.) koduğumun insanları nasıl yırtarız diye getirdiler önünüze efsaneyi çekildiler aradan. hagi nin dünyanın en iyi futbolunu oynayacağını biliyoruz ama oynatmasını beklemiyoruz.

    bekleyenler yüzünden bu duruma düştük ya zaten. onu denedi bunu denedi tamam olmadı. ama " hagi ile ne olursa olsun " demeye gerek yok. giden galatasarayın değeri. hiç mi canınız acımıyor ulan şu takıma. lanet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın