resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2089
    galatasaray tarihinin en sevilen, en önemli isimlerinden biridir. galatasaray'ın mevcut durumunun sorumlusu olmayan teknik direktörümüzdür ayrıca. bunu baştan belirtelim.

    ancak galatasaray'ın başına getirilme sebebini hepimiz tahmin edebiliyoruz sanırım. adnan polat ve saz arkadaşları bu hamlelerile amaçlarına ulaştılar. şimdi tüm tepkiler galatasaray'ın çöküşündeki gerçek sorumlulara değil, hagi'ye yöneliyor.

    onun teknik direktörlük meziyetlerini sorgulama aşamasında değiliz bence. misi'yi gönderdi, aldığırdığı oyuncular galatasaray'ın kadro kalitesini yükseltmeye yetmiyor, takım içindeki dağınıklığı toparlayamadı, futbolcuları mevkisinde oynatmıyor, mustafa sarp'ı oynatıyor, falan filan diyerek eleştirmek elbette mümlün. hiçkimse eleştirilmez değil. futbolu seyreden, sahada olan biteni gören her insanın bir şeyler söylemeye hakkı var. ancak galatasaray'daki sorunun kaynağı bunların hiçbiri değil. galatasaray'da sorunun kaynağı yıllardır asla teknik direktör olmadı zaten...

    şu berbat durumun içerisinde, hagi'nin yaptığı hataların hepsine bir kılıf bulunabilir. karanlık bir tünelde, yolunu duvarlara çarpa çarpa bulmak zorunda çünkü. ancak galatasaray'ı o tünele sokanlar bugüne kadar hiç hesap vermediler. çünkü veremezler. bir spor kulübünü yönetiyor olup da, kulüp ekonomisinin ve sportif durumun birbirinden bağımsız olduğunu iddia etmenin hesabı nasıl verilebilir ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın