resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 144
    ya bende yanlışlık var yada çoğunlukta. ben doğruyum herkes yanlış mı diye soruyorum. hayır diyorum sonra düşünüyorum ama bir tutarsızlık var.

    bu adam istanbul belediye takımında yaklaşık 6 senedir istikrarlı şekilde performan gösteriyor diyorlar. bakıyorum bu 6 seneye istanbul belediye takımı ne 1 adım ileri gidiyor ne de 1 adım geriye gidiyor. olduğu yerde sayıklayıp duruyor. 6-10 arasında bir yerde ligi bitiriyor.

    bütün futbolcu seçimlerinde kriteri kontra atağa yatkın olması üzerine kurulu. senelerdir kontraatak futbolundan başka birşey oynamadılar. üzerinde hiçbir baskı olmamasına rağmen değişik birşeyler denememiştir. ilk yarılarda defans yap ikinci yarılarda yüklen. koca 6 senede bundan başka birşey yok. beşiktaş ve fenerbahçe maçlarına yüksek konsantrasyonla hazırlan sonraki hafta dandik bir anadolu takımına kendi evinde yenil.

    kendisi için çok yetenekli diyorlar. bende diyorum ki bu adam madem yetenekli niye daha çok başarılı olacağı takımlara gitmiyor. bu kadar yetenkliyse 3 büyüklerin bu kadar rezil olduğu, bütün herkesin anadolu takımı şakşakçılığı yaptığı dönemde niye bursaspor-gaziantep veya gençlerbirliği gibi imkanları daha iyi olan takımlara gitmedi? niye başka denizlerde yelken açmadı?

    ne zaman 3 büyüklerle oynayacağı zaman medyada birden bire abdullah avcı şakşakçıları türüyor. vay efendim bu adam 3 büyüklerden birine gelse mükemmel olurmuş filan.

    aman diyim bizden uzak olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın