• 155
    ilk yarıda aklıma şu gelmişti, aralara oynamaya çalışan belediye, 2. yarı rüzgarı arkasına alarak oyuna ortak olur ve oldu'da. 4-3-3 ve 4-2-3-1 karışımı bir taktik vardı, culio bir sola geçip ardında ön libero ardında orta saha ortasına geçerek oyuna tam adapte olamadı. stancu'da aynı bilinmezlerde olduğu için bayaga zorlandı. ama hagi nasıl olurda serkan kurtuluş'a 90 dakika tahammül etti anlamak mümkün değil. arkasına atılan her top etkili oldu. ileri dönük oyunda çok cılız kaldı. sabride orta sahada kötüydü zaten neden sabriyi sağ bek'e çekmedi anlaşılacak gibi değil.

    lorik cana'yı baktım yerin dibine sokmuşlar ama mustafa sarp yine kaçak dövüşünce ve serkan arkasına bütün topları kaçırınca, cana aktif olarak 3 bölgeye dahil oldu. servet sadece kendi alanında oynarken cana takım arkadaşlarının arkalarını toplamak için kendini paraladı. baros yine çok geniş alanda 2 stoperin kucağında oynadı maçı ama adam klas yine bir kaçtı astı golü ama bir adam bu kadar şey yapabilir tek başına. sağ bek'e göre çağlar iyi maç çıkardı. ataklara aktif olarak katılamadı çünkü orta sahada kesici bir takım olmadığımız için devamlı basit pasları çok rahat yaptırdık.

    maç gözle görülür şekilde giderken haginin izlemeside ilginçti. ayrıca zamana ihtiyaç duymakla ya da bu takımı haginin kurup kurmamasıyla ilgili bir durum değildi serkanı çıkarıp sabriyi sağ bek'e çekmek, bu basit bir şey. orta saha oyundan iyice düşüp hemde maçı verdikten sonra oyuna yekta'yı almasıda bir hocanın maçı oyun içinde okumasının önemini bize göstermiş oldu. hagi oyunu erken okuyamadı ve maç gitti. mustafa sarp konusunda eleştiri çok yaptık artık bir şey demek yersiz olur. adam maç içinde gösteriyor zaten bu forma bana çok büyük diye. kazım tek başına etkin olabilen bir oyuncu değil arkadan iyi destek gelmesi gerekiyor. eğer arkanda serkan varsa zaten etkili olamazsın. zira olamadı, sabrinin ara ara yanına gelmesiyle 1-2 orta çıkardılar ama onlarda çok cılız kaldı çünkü baros bir tane adam, haklılar mücadele olarak 3 kişilik oynuyor ama bir adam ve bir bölgede durabilir takım olarak atak yapmadıkca, bu mağlubiyetler normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın