• 18
    bencilliktir.

    galatasaray'ın bu haliyle başarılı olamayacağına inanmamız ve eksik gördüğümüz noktaları eleştirmemiz son derece doğaldır. eleştirilerde ipin ucunu da kaçırabiliriz, taraftarız ve duygusalız zira.

    niye bencilliktir peki? evet, biz öyle istiyoruz diye öyle olmaz hiçbir şey. biz kaybetsin istiyoruz diye kaybetmez galatasaray. ya da biz kazansın istiyoruz diye kazanmaz. ama hani inanıyoruz ya galatasaray'ın adnan polat'la, bu kadroyla, hagi'yle başarılı olamayacağına; başarısız olsun da haklı olduğumuz ortaya çıksın istiyoruz. kendi egomuzu ve bazı isimlere olan nefretimizi galatasaray sevgisinden bir adım öne koyuyoruz böyle yaparak.

    ben de sanmıyorum bu zihniyetle yönetilen galatasaray'ın başarılı olacağını. galatasaray sürekli yenilirse, değişim daha erken olacak belki de. ama sürekli kazansın istiyorum ben takımımın. bir şey olsun ve sürekli kazansın. ben haksız çıkayım istiyorum, benim göremediğim bazı gerçekler olsun mesela. çok kral adam olsun adnan polat da, ben ona haksızlık ediyor olayım.

    ben galatasaray'ın yenilmesinde bir iyilik göremiyorum. görene de mani olmayayım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın