resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 50
    bugün divan kurulunda yaptığı konuşmayla "tanrım sana şükürler olsun böyle bir başkanımız" var diye düşünmeme sebep olan adam gibi adam. satırbaşlarını verecek olursam:

    (alinti: "sezon başında oyuncularımız adeta tekme tokat girildi. federasyon ile görüştüm ve anti-futbola izin verilmemesini istedim ama bir gelişme göremedim. sonra düzelecekleri garantisini alarak onlara destek verdiğimi aralak'ta açıkladım ama yine nafile."

    "ayakta durulmanın zor olduğu sivas'ta iki maça çıktık. biz iki kupa maçının başka bir yerde olmasını istedik ama kimseye sözümüzü geçiremedik"

    "sivas maçında kaptanımız ümit atıldı. maç sonunda arda ve ayhan ile konuştum. su sıçrattığı için ümit'in atıldığını söylediler. ama hakem raporuna küfür yazdı. hakem 'ümit üstüme su sıçrattı' dese samimiyetine inanacaktım ama hakem 'bana küfür etti' dedi."

    "sivasspor maçında kural hatası olduğunu bütün türkiye söyledi, mhk kabul etmedi. ama ben bir iki gün içinde bunun kural hatası olduğunu ispatlayacağım."

    "bize kimsenin hakkini yedirmesinler ama kimse de bizim hakkimizi yemesin''

    "bu sakatlik darbelerini çocuklar sokakta mi aldilar?"

    "bana göre lincoln'e ilk gösterdiği sarı kart pozisyonu penaltıydı. ama penaltı olmasa bile sarı kart gereksizdi. ikincisinde ise sarı kartla uzaktan yakından alakası yok."

    "biz açıklama yapıyoruz. 3 saat sonra cevap geliyor. böyle federasyon olmaz. yanlışlarını düzeltecekler düzeltmezlerse düzeltenler gelir.")

App Store'dan indirin Google Play'den alın