resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 49
    bir kısım medyanın, "çok değil 1 ay önce hakkında iyi yorumlar yapıyordunuz, canınız yanınca mı anladınız hakemlerin kötü olduğunu?" salvolarına, kapak niyetinde habere özne olmuş galatasaray başkanı.

    (alinti: programda polat'ın, tff başkanı mahmut özgener ile başkan seçildikten sadece iki gün sonra [ağustos] bir araya geldiği ve "sizden bir şey istemiyoruz. sadece futbol oynansın" dediği; eylül, ekim ve kasım'daki buluşmalarında polat'ın ısrarla "anti-futbola prim verilmesin. sürekli darbeye bağlı sakatlıklar yaşıyoruz. hakemler daha dikkat etsin" talebinde bulunduğu ifade edildi. polat, aralık sonundaki basın toplantısında söyleyeceklerini de önceden özgener ile paylaştı ve "hakemlere zaman kazandırmak için lehlerine konuşacağım ama formsuzlar" yorumuna özgener'den "devre arasında bütün bunlar konuşulacak. sıkıntılar çözülecek" yanıtını aldı.

    'güvendiklerim beni hançerledi'
    yakın çevresine "artık ok yaydan çıktı. bu mhk ile uyum içinde olamayız. güvendiğim, inandığım insanlar tarafından sırtımdan hançerlendim" dediği öğrenilen polat'ın, bugün divan kurulu'nda mhk ile galatasaray arasındaki gerginliği netleştirecek açıklamalar yapacağı bildirildi. )

    bu bağlamda; koskoca galatasaray başkanlığı mertebesine yükselmiş bir insanın, bazı küçük beyinlerce hesaplanamayan sallamalarına da yanıt gelmiş oldu.

    adam zamanında güvenini ve maruz kaldığımız sertlikleri ortaya somut örnekler koyarak federasyon başkanına iletmiş. zaten kulüpten yapılan bildirideki bir maddede, "sustuğumuz için üzerimize geliyorlar" cümlesinden bu durum rahatlıkla çıkartılabilirdi.

    dolayısı ile ortada bir çelişki, paradoks bulunmamaktadır. adam devre arasında "sorunları çözeceğiz" sözünü bizzat federasyon başkanından almış ancak söylemlerle eylemler birbirini tutmamıştır. başkanın haklı itirazı da bunadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın