• 17
    yıldızlarını kaybetmek belki onlar açısından üzücü ama bence sezon sonu her halükarda gidecek bir adama karşılık çok iyi parçalar eklediler. bu takastan karlı çıkmayan yok gibi. kanımca ilk beşleri şöyle olur;

    raymond felton: kesinlikle beğeniyorum bu elemanı. oyun görüşü ve patlayıcılığı çok iyi. bu yıl new york forması ile göstermiş olduğu gelişim ortada. felton'ı alarak müthiş bir iş yaptılar

    aaron afflalo: pozisyonu olan iki numaranın en iyi savunmacılarından biri nba üzerinde. kobe bryant'ı bile iyi savunabilmiştir bu sezon. ayrıca ritmini bulduğu zaman ceza üçlüklerini büyük bir yüzdeyle sokabiliyor.

    wilson chandler: gerek savunması, gerek atletizmi olsun bu takımın kilit parçalarından olacaktır.

    danilo gallinari: bir dört numara için savunması fazla iyi olmasa da, şutör özelliği ile çok canlar yakar. utah'ta mehmet okur'un yaptığı etkiyi yapabilir.

    nene hilario: beğendiğim bir oyuncu: savunma olarak iyi katkılar veriyordu denver'a. hücum özellikleri ve bitiriciliği de standart düzeyde.

    kenardan gelecek oyuncular ile de müthiş bir bench kurmuş oldular.

    jr smith: skorerliği ve atletizmi ile kenardan geldiği maçı çevirecek bir oyuncu. ligin en iyi altıncı adamlarından biri.

    chris andersen: kenardan gelir, bir kaç blok koyar, takımını gaza getirir.

    ty lawson: bench'te böyle bir point guard'ın beklemesi denver için büyük avantaj. patlayıcı gücü ile çok can yakar.

    daha al harrington ve mozgov falan da var.

    edit: efendim son gelen bilgilere göre gallinari'yi takas etmek isteyebilirmiş denver. düşünmüyorlarmış diye dedikodular var. kısfmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın